Zdravlje

Zdravlje

Izbjegnite simptome PMS-a i bolne mjesečnice uz Femmenessence MacaHarmony

Oko 80 posto žena proživjelo je neku vrstu boli tijekom mjesečnice: od podnošljive do gotovo paralizirajuće zbog koje žene ne mogu ići u školu ili na posao. No, hormonalna neuravnoteženost može uzrokovati i napuhanost, oticanja, akne, napetost, promjene raspoloženja, pa čak i gubitak kose, nepravilne mjesečnice i tegobe s plodnošću.

Velika je vijest stoga, što se i u Hrvatskoj odnedavno pojavio Femmenessence, preparat koji pruža učinkovit, siguran i potpuno prirodan put do hormonalnog zdravlja žene.

Femmenessence proizvodi su osmišljeni kako bi pomogli ženama u različitim fazama života, a Femmenessence – MacaHarmony, zahvaljujući sastojcima koje je priroda stvarala na vrhu svijeta, vratit će hormonalnu ravnotežu ženama u najvažnijem periodu njihova života – od tinejdžerske dobi do četrdesetih godina života.

Osim toga MacaHarmony je razvijen i za uklanjanje simptoma PMS-a, ublažavanju bolova kod mjesečnice te za razvoj plodnosti.

Glavni sastojak Femmenessencea je maca (“maka” – također poznata i kao Lepidium peruvianum). Ova biljka se uzgaja isključivo u središnjim peruanskim Andama na visini preko 3000 metara u oštrim klimatskim uvjetima. Maca je klasificirana među biljke s rijetkim svojstvima adaptogena (znanstvenici su pronašli samo 12 pravih adaptogena u cijelom svijetu). Adaptogeni imaju jedinstven način djelovanja, koji se prilagođava pojedincu, a ovisi o tome je li njegov sustav iznad ili ispod ravnotežne razine.

Femmenessence ne unosi u organizam sintetičke, životinjske ili biljne hormone. On surađuje s vašim tijelom tako da stimulira hipotalamus, hipofizu i nadbubrežne žlijezde kako bi one podržale i pospješile ravnotežu hormona kao što su FSH, estrogen, LH, tirioid i progesteron. To je razlog zbog kojeg Femmenessence kod svake žene funkcionira na jedinstven način.

Njegovo djelovanje dokazano je objavljivanim kliničkim studijama, a time je Femmanessence postao prvi biljni preparat koji ima značajan utjecaj na reguliranje razine hormona. Kvaliteta je dodatno potvrđena titulom najboljeg svjetskog prirodnog preparata na uglednom međunarodnom sajmu Expo West 2012. godine u Los Angelesu.

Kvalitetu i učinkovitost Femmenessencea prepoznala je i struka i javnost, a svjetski poznata liječnica i autorica Christiane Northrup ovaj preparat preporuča i u svoja dva bestsellera “Žensko tijelo, ženska mudrost” i “Mudrost menopauze”. Dr. med. Ronald Carter ističe kako Femmenessence konačno pruža službenoj medicinskoj praksi lijek koji je siguran, prirodan i učinkovit, a dr. med. Stefan Engelbrecht, spec. ginekolog, ovaj preparat smatra “najboljom stvari koju žena može učiniti za svoje hormonalno zdravlje”.

Femmenessence MacaHarmony možete kupiti u svim boljim hrvatskim ljekarnama.

Za sve dodatne informacije slobodno posjetite internet stranicu Femmenessence.hr, nazovite besplatno stručno savjetovalište na broj tel. 01 5602012 (od utorka do petka od 10 do16 sati), ili se posavjetujte s prim. dr. med. Stefanom Engelbrechtom, spec. ginekolog, na broj tel. 049 282859 srijedom od 8 do 12 sati.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo