Kolumnisti i blogeri

Savjeti, mišljenja i osvrti naših autora

Tihana Fulir, PCM trener

Kolumna

Piše kolumnu: Svi životni izazovi

Postavite pitanje

O autoru

Tihana Fulir, prvi je Hrvatski PCM Trener. Također, specijalizirana je za pružanje holističkog pristupa kod životnih i mentalnih izazova. To znači raditi sa svim aspektima ljudskog iskustva, uključujući um, tijelo i duh, kao sredstvo koje će nam pomoći da razumijemo osnovne probleme povezane s tim poteškoćama. Iskustvo rada s klijentima tijekom razdoblja od preko 15 godina utvrdilo je da je ovo jedna od najučinkovitijih metoda poticanja trajnih promjena.

Brojni seminari i školovanja, povezali su Tihanine osobne interese s profesionalnim životom.  Upravo PCM pomaže potvrditi važnost istine pojedinca, kao sredstvo prema većem značenju i cjelovitosti u našem životu.

Kako bi održala najvišu moguću razinu kometentnosti, redovito nadograđuje svoje znanje. Pa tako osim što je prvi PCM Trener u Hrvatskoj, Tihana je i integrativni terapeut, NLP Master, Coach, te također kroz iskustvo u kompanijskom radu kao i kroz školovanje na Business Management Institutima osposobljena je educirati i prenositi znanje u poslovnim zajednicama. Za više informacija posjetite stranicu Tihana Fulir

Tekstovi autora

12