Psiha

Psiha

Kolika je zapravo moć žene? Igraj se s nama i saznaj!

Pozivamo te na predstavljanje knjige Louise Hay “Moć žene” u utorak, 20. ožujka u 18.30 sati u velikoj dvorani Europskog doma u Zagrebu. Ova knjiga naći će se u rukama troje naših sretnih čitatelja.

Na predstavljanju knjige govoriti će life-coach Tatjana Divjak i pjevačica i televizijska voditeljica Sanja Doležal. Moderatorica je televizijska voditeljica Iva Šulentić.

O knjizi

Otkad smo ušli u 21. stoljeće, mnogi ljudi govore o svim “promjenama na zemlji“ koje će se dogoditi. Međutim, u ovoj nadahnjujućoj knjizi autorica uspješnica Louise L. Hay otkriva da će osnovne promjene koje ćemo vidjeti biti unutarnje promjene. Ona ističe da kada smo mi, kao žene, spremne pomaknuti svoje unutarnje tlo, svoju zemlju, onda ćemo djelovati na mnogo široj razini u životu. Louise ima cilj vidjeti da sve žene dožive ljubav prema sebi, osjećaj vlastite vrijednosti, samopoštovanje i snažno mjesto u društvu. Na svoj nenadmašivo topao i otvoren način, ona nudi oštroumne uvide u to kako žene svih dobi i podrijetla mogu ostvariti ovaj cilj i nadolazeće godine učiniti dosad najproduktivnijima, ispunjenjima i osnažujućima!

Izvrsne savjete kako biti uspješna i samopouzdana žena pročitajte u našem intervjuu s Tatjanom Divjak Tatjana Divjak: žene se još uvijek nedovoljno zauzimaju za sebe.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo