Psiha

Psiha

L`Erbolario zna kako zaštititi kožu naših najmanjih!

Kako bi dječja koža uvijek bila mirišljava, čista i njegovana, potrebno je uložiti malo truda. Pri tom vam od velike vam pomoći može biti L`Erbolariova paleta proizvoda za njegu zaštitu osjetljive kože beba i bezbrižno odrastanje mališana na suncu. Darujemo dva naša sretna čitatelja zaštitnom kremom za bebe.

lerboZaštitna krema za bebe

Zaštitna krema za bebe sadrži karite maslac i crni sljez. Ova gusta krema bogata je vitaminima i prirodnim emolijensima koji hrane, omekšavaju kožu bebe i održavaju njenu elastičnost. Namazana u tankom sloju tvori zaštitni film koji brani kožu od iritansa: hladnoće, vjetra i prije svega urina. Upravo zato je idealna za prevenciju ljuštenja, iritacija i crvenila na preponama novorođenčadi gdje je uz neizbježne i neprestane iritacije tekućinama prisutno i trenje kože pelenom.

Osiguraj svojoj bebi bezbrižan san i ugodno odrastanje uz najbolju njegu!

Kako nam se bliže topli dani ispunjeni suncem, mnogim će se roditeljima javiti bojazan mogu li dopustiti svom mališanu sate i sate zabave i istraživanja na otvorenom. Iz palete L`Erbolario proizvoda za djecu odaberi Piccolosole zaštitne kreme koja se nanose i na lice i na tijelo.

Više o Piccolosole zaštitnim kremama pročitaj u našem članku Zaštitite kožu svoje bebe od iritansa uz L`Erbolario.

Svojim najmlađima priuštite samo ono najbolje iz prirode! Više informacija potražite na www.erbolario.com.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo