Psiha

Psiha

Osvoji Scholl poklon paket!

Pravilna njega stopala nije samo pitanje ljepote nego i zdravlja – zbog čestog zanemarivanja ovog dijela tijela, ali i sklonosti neudobnim cipelama nastaju problemi poput gljivica, bradavica i kurjih očiju. Rješenje navedenih problema nude Scholl proizvodi!

Ordinacija.hr i Reckitt Benckiser d.o.o. poklanjaju dva Scholl Express tretmana za gljivice na noktima, dva Scholl 2 u 1 aplikatora za tretman kurjih očiju i dva Scholl Spreja za odstranjivanje bradavica. Ovim poklonima razveselit ćemo šest sretnih čitatelja, od kojih će svaki dobiti jedan od navedenih proizvoda.

Dobitnike ćemo objaviti 6. kolovoza!

Scholl Express tretman za gljivice na noktima

Scholl Express tretman za gljivice na noktima, dostupan je u ljekarnama, a uništava 99,9 posto gljivica.  Ovaj proizvod vidljivo poboljšava izgled nokta i sprječava prenošenje gljivične
infekcije na druge nokte, a djeluje u dvije faze. Više o Scholl Express tretmanu za gljivice na noktima pročitajte ovdje!

Scholl 2 u
1 aplikator za tretman kurjih očiju

Scholl 2 u 1 aplikator za tretman kurjih očiju jedinstven je,
učinkovit i brzo djelujući tretman kurjih očiju. Sastoji se od aplikatora s dijelom
za struganje i 1 ml tekućine za tretman. Proizvod je prikladan za primjenu na tvrdim kurjim očima na vrhu nožnih prstiju i jastučićima stopala, kao i na mekim kurjim očima
između nožnih prstiju. Više o Scholl 2 u 1 aplikatoru za tretman kurjih očiju pročitajte ovdje!

Scholl Sprej za odstranjivanje bradavica

Scholl Sprej za odstranjivanje bradavica uspješno uklanja bradavice, a uglavnom je potrebno samo jedno nanošenje. Radi se o učinkovitom i jednostavnom tretmanu na bazi brzog smrzavanja jezgre bradavica. Proizvod je prikladan za uporabu kod kuće, a jednokratni aplikatori pomažu spriječiti širenje virusa.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo