Restoran Maharadja vam poklanja večeru za dvoje!

Ratan, indijska kuhinja

Dvoje čitatelja vodimo na ručak ili večeru za dvije osobe u restoran Maharadja na Opatovini. Sretnim dobitnicima restoran Maharadja otvorit će svoja vrata u ponedjeljak, 12.07., pa sve do ponedjeljka 30.08. Dobar tek!

Ratan Kumar Chaudhary, vlasnik restorana Maharadja, zbog nostalgije prema zdravoj i laganoj indijskoj kuhinji odlučio se otvoriti prvi restoran s indijskim receptima u Zagrebu kojeg možete posjetiti svakoga dana u vremenu od 12- 23 sata. Indijska kuhinja je specifična po svom okusu, mirisu, a prije svega po svojim ljekovitim značajkama. Gospodin Chaudhary veliku važnost pridaje začinima koji nisu često upotrebljive namirnice u našim krajevima, ali su vrlo važne za zdrav i dugotrajan život, a djeluju kao prirodni lijek (klinčić, papar i karduma su odlični kod povišene temperature, kašlja i prehlade...).

Svoje znanje o zdravoj i pravilnoj pripremi i konzumaciji hrane, uz ispravno korištenje začina, odlučio je podijeliti s našim čitateljima pišući kolumnu na našem portalu pod nazivom "Bogatstvo indijskih začina".

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!