Psiha

Psiha

Zaštiti kožu i produlji brončanu boju – na naš račun

Želiš brončanu boju puti, ali se bojiš negativnih posljedica izlaganja suncu? Nema problema – riješeno je! Tri sretnika dobit će na poklon L’Erbolario kremu Soleombra kojom će revitalizirati svoju kožu, nahraniti ju, ojačati njene obrambene mehanizme i pripremiti ju da idući dan na suncu. Također će produljiti tamnu boju vaše kože. Imena dobitnika saznajte u četvrtak 2. kolovoza.

Kada se nakon euforičnog izlaganja suncu poželite odmoriti, osluhnite zahtjeve svoje kože ispucale od UVA i UVB zračenja, vjetra i soli, koja gorljivo želi biti navlažena i dobro nahranjena, da joj se povrati nježnost, gipkost i ravnoteža. Ponudite joj velikodušno tekućinu Soleombra.

Bogati sastojci ove kreme pobrinut će se za obnovu stanica kože nakon sunčanja i spriječiti starenje kože (samim time i izdajice ženske ljepote – bore). Vosak, karite maslac, ulje argana, avokada, jojobe, masline, gel aloe vere i bisabolol dubinski će nahraniti vašu kožu i osigurati joj dovoljno vlage.

Proizvod će vrlo brzo ponovno stabilizirati pravu stopu hidratacije kože, dubinski ju nahraniti, osigurati joj vlažnost pa vam se vaša koža neće guliti, ojačati će njene mehanizme obrane i pripremiti ju za idući dan. Sve u korist što ljepše tamne boje kože.

Više o ovom proizvodu saznaj u članku: I tamnopute osobe trebaju zaštitu od sunčevih zraka.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo