Psiha

Psiha

Koji horoskopski znaci su najskladnija kombinacija za brak? Provjerite ima li idealnih

Shutterstock

Dobro bi bilo za bračnog druga odabrati nekoga tko vam odgovara.

Za uspješan brak važno je dijeliti interese i imati zajedničke planove i želje. Astrolozi kažu kako i horoskopski znak nešto znači u toj jednadžbi, pa tako neki znaci nikako ne odgovaraju jedni za druge. Pročitajte što kažu astrolozi, koji su horoskopski znakovi idealni bračni partneri. 

Ovan

Ovaj znak uvijek preuzima inicijativu i potreban im je partner koji  je dovoljno spontan da bi ih pratio ali i ne toliko tvrdoglav, da bi ovan mogao voditi igru, tako kaže astrologinja poznatih Lauren Ash. Nisu dobar par s ribama.

Blizanac 

Blizanci su druželjubivi i netko je uvijek u njih zaljubljen. Ipak oni stalno traže promjene i za zračne znakove mogu biti malo naporni, posebno za raka koji su posvećeni strukturi i ambiciji. Blizanacu takva veza može biti jako dosadna. 

Rak 

Slove za najosjetljivije znakove zodijaka i treba im partner koji će znati prepoznati njihove duboke emocije i promjene raspoloženja. Ovnu to neće poći za rukom jer oni vole lov i brzinu. 

Ovo su četiri najsretnija horoskopska znaka: Jeste li među njima?

Lav 

Hrabar, glasan i druželjubiv lav uvijek na listi ima ljubavnu kombinaciju. Kreativni su i tako provlače ljude koji su jednako posebni. Treba im puno potvrde za sve što rade, a djevici to neće pasati pa nisu dobar par. 

Djevica

Djevice vole rutinu, strukturu i proces, pa iako će uživati u društvu zračnih znakova, djevice ipak trebaju nešto više predvidljivosti od partnera. Oni znaju što hoće i neće ulaziti u vezu dok ne pronađu partnera koji odgovara njihovom životnom stilu. Strijelac za djevicu znači konflikt pa nikako nisu dobar par. 

Vaga 

Iako žude za bliskim odnosima, njima je potrebno puno slobode i prostora u vezi. Ovisnost i nesigurnosti neće privući vagu. Balans je važan ovom znaku, a sanjiva i romantična riba nikako nije par za vagu. 

9 predmeta koje ne biste trebali držati u domu jer donose nesreću (prema feng shuiju)

Škorpion 

Hladni izvana, slatki iznutra, njih je teško razumjeti. Iako su pri ovom susretu hladni, morate se potruditi kako bi shvatili što to pokreće ovaj znak. Veza s lavom može biti naporna za ovaj znak jer njemu pažnja i svjetla pozornice ne odgovaraju. 

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo