Psiha

Psiha

Pazite kome vjerujete: Ovi su horoskopski znaci najveći lažljivci!

Shutterstock

Ako vjerujete astrolozima, koliko dobro lažete može odrediti i dan vašeg rođenja.

Čini se da su na listi najboljih lažljivaca koji će se uvijek nekako “izvući” tri horoskopska znaka. Jeste li među njima? 

Škorpion 

Poznati po svom otrovnom repu, pripadnici ovog znaka su dobro povezani sa svojom “tamnom” stranom i to ih čini dobrim lažljivcima. Ovim znakom vlada Pluton, a ime je dobio prema  bogu podzemlja u rimskoj mitologiji što puno toga može pojasniti… zanimljivo je da su oni jednako osjetljivi kao i ribe ili rak ali kako se radi o znaku čiji je element voda, tvrdoglavi su do krajnjih granica i znaju kako usmjeriti emocije. Pa ako trebate nekoga tko će ili čuvati vašu tajnu ili nešto lagati, obratite se prijatelju u ovom znaku.

Ako se želite osjećati bolje, sretnije i zadovoljnije, usvojite ovu jednostavnu naviku

Vaga

Ovaj mirotvorac uvijek zna što treba reći: dobro lažu jer vole izbjegavati konflikte. Vaga zna kako zadržati prijateljstvo i razgovor neobaveznim, i nisu sklone svađama. Njima je važno da su svi opušteni i u ravnoteži, čak ako će to i oni na kraju platiti. Iako uvijek navijaju za mir, želja da ugode drugima može dovesti do potrebe da se izgovori laž kako bi svi bili sretni. Koriste se “malim” lažima ako će tako lakše ostariti planove. 

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka su, kažu astrolozi, dobri lažljivci jer ih je teško “uhvatiti” u laži, pa i bilo čemu… Jeste li ikada pogledali nekome u oči i shvatili kako ne možete nikako “pročitati” energiju te osobe? To je vjerojatno bio vodenjak. Kažu za njih da su mistici i čudaci horoskopa i da vjerojatno nisu s ove planete, a dobar je savjet da nikada ne raspravljate s njim o ovoj temi jer neće stati. Oni jako dobro znaju kako se zaštiti pa će često stvoriti oklop oko pravih emocija, a nitko nema (kad treba) tako hladno lice kao vodenjak. Jednako su tvrdoglavi kao škorpioni. Ukratko, vodenjak će se uvijek izvući i ako izgovori laž a i odličan je prijatelj kad treba čuvati tajnu. 

Šutnja, odugovlačenje, prikrivena ljutnja… Ovo je 8 osobina pasivno agresivne osobe

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo