Šef vam je djevica u horoskopu? Evo nekoliko tajni kako se bolje slagati s njim - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Šef vam je djevica u horoskopu? Evo nekoliko tajni kako se bolje slagati s njim

Shutterstock

Ovaj će šef često biti opterećen i nesretan.

Na žalost ljudi u znaku djevice nisu rođeni da bi vodili druge silom, i često požale što su uopće postali šefovi. Ukratko, budite dobri prema svom šefu jer je njemu najteže.
Tipična je djevica analitičar koji voli proučavati svaki detalj, ali ono što nikako ne žele jest slušati nečije probleme jer imaju dovoljno i svojih.

Dakle, ne govorite o onome što vas muči, ali svaki trenutak iskoristite kako bi im rekli da ih shvaćate ozbiljno i da su odlični organizatori.

Način na koji stojite i hodate otkriva zanimljive stvari o vama: Prepoznajete li se?

Ovaj šef neće previdjeti vaše greške, pa ćete stalno morati biti na oprezu ako želite da vas djevica primijeti i možda ponudi promaknuće. On neće postati tolerantniji, on vas samo može gledati s prezirom. Tajna je dakle u tome da jednostavno ne radite greške.
Djevice su perfekcionisti. Jednom kad se prilagodite tome, on će prema vama biti pošten.

Ne govorite puno, radno mjesto neka vam bude čisto, ne šminkajte se previše i slušajte pažljivo sve što vam govori.

Kako oni nemaju debelu kožu i ogroman ego, ne vole se suočavati s odgovornošću velikih kompanija. Jedan od razloga je što će oni uvijek pokušati vidjeti jasno drveće, ali će lako propustiti šumu. Ako od šefa djevice tražite pomoć, odite na godišnji, jer će on analizirati sve što ste rekli pa mu je potrebno malo više vremena da vam da savjet.

Ovih 9 predmeta donosi nesreću i nije ih najpametnije imati u domu (barem prema feng shuiju)

Dugi sastanci i ručak s klijentima mogu natjerati djevicu da se povuče u spilju nakon nekoliko mjeseci, ali nakon godine dana takvi ga odnosi mogu dovesti do potpune mentalne iscrpljenosti.

Savjet je da mu kažete kako može nekom drugom reći da umjesto njega ide na takve sastanke i pokazuje se, a on će vjerojatno odabrati baš vas.

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo