Psiha

Psiha

Zanimljiv plan prehrane pomogao je Kate Hudson da izgubi kilograme u vrijeme pandemije

Tinseltown/Shutterstock.com

A svi znamo da izgleda savršeno…

Ona ima dobro razrađen plan kojim ne samo da pazi na fizički izgled, već i na svoje mentalno zdravlje.

Kate Hudson se nikada nije sramila govoriti o tome kako često mora pripaziti na to što jede. Nakon prve trudnoće sa sinom Ryderom, koji danas ima 16 godina, priznala je da je „zaradila“ dosta kilograma, a nakon što je rodila kćer Rani prije dvije godine, stala je na vagu i fotografiju podijelila na Instagramu s fanovima te napisala kako planira izgubiti oko 11 kilograma.

Danas jednako glasno govori o tome kako je pronašla za sebe savršen plan prehrane koji joj pomaže da postigne željenu tjelesnu težinu ali i poboljša izgled tijela. U intervjuu za magazin Women’s Health, Hudson je otkrila kako ju je plan WW (koji se nazivao Weight Watchers), čiji je i ambasador, pomogao da transformira tijelo, ali i svoj odnos prema hrani.

Pripremam predivna jela koja nemaju puno kalorija, a onda si mogu i ugoditi. Nakon cjelodnevnog konzumiranje hrane poput piletine i zelenog lisnatog povrća, mogu se počastiti na kraju dana čašom vina ili sladoledom, pojasnila je popularna glumica.

No to nije samo jedna promjene koju je ona uključila u život kako bi bila zdravija.

Što je to novo u rutinu unijela Kate Hudson?

Post

Dok WW nudi Hudson smjernice kako donijeti zdravije odluke kada je u pitanju hrana, ona se odlučila i na post kako bi izgubila višak kilograma. U intervjuu je otkrila kako obično popije jedan sok od celera, kavu ili čaj ujutro, pa čeka do 11 sati kako bi počela jesti.

Princeza Diana je odbijala crveno meso, a kraljica vječno kasni na objede – tajne kraljevske obitelji otkriva bivši šef kuhinje

Vježba kad god ima za to vremena

Uz troje djece i pandemiju, odlazak u teretanu nije moguć za ovu glumicu, koja kaže da nije „luda“ za vježbanjem pa joj to i ne predstavlja problem. Umjesto odlaska na trening, ona prati putem interneta sate vježbanja te navodi kako su joj omiljeni oni Tracy Anderson.

Vježbanje koristi kao priliku za povezivanje

Ne vježba uvijek sama u kući te otkriva kako se uspjela bolje povezati s majkom Goldie Hawn tijekom pandemije tako što su boravile više u prirodi, vozile bicikle ili hodale.
Važno je raditi stvari koje volite, jesti namirnice koje želite, vježbati kada vas nitko ne tjera. Jednostavno možete hodati i ostati tako zdravi“, dodala je Hudson.

Meditira

Otkrila je u razgovoru s novinarem kako je za nju meditacija prioritet kada je u pitanju mentalno, ali i fizičko zdravlje. Prije nekoliko je godina na svom blogu otkrila kako joj je svakodnevna meditacija pomogla da promijeni pogled na život.

Mršaviji, sretniji i zdraviji: 5 navika koje bi bilo dobro uvesti u kuhinju (pogotovo ako ste često kod kuće)

„Kada meditiram mogu osjetiti promjenu odmah – osjećam kako sam smirena i više koncentrirana te bistre glave. Meditacija mi je pomogla da shvatim kako postoje trenuci kada nisam sigurna što osjećam, tada meditiram i shvatim što mi je tijelo htjelo reći“, pojasnila je Hudson.

A. A.

Foto: Shutterstock/NBC HANDOUT/REUTERS/PIXSELL

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo