Psiha

Psiha

5times: Osvoji Premium nutricionistički paket

Što pojesti na poslu, a da je zdravo i niskokalorično? Gdje naručiti hranu, a da pritom ne morate otići s radnog mjesta? Koliko novca trošite na brzu i lošu hranu od koje se samo debljate? Vašim mukama je stigao kraj jer možete jesti zdravo i ukusno na radnom mjestu uz 5times! Jedan sretnik ima priliku osvojiti Premium paket s pet obroka.

5 times je prvi i jedini servis zdrave prehrane ovakvog tipa u Hrvatskoj koji se temelji na tezi važnosti pet obroka dnevno (doručak, međuobrok, ručak, međuobrok i večera) i koji putem individualnog pristupa za vas izrađuje idealne jelovnike te ih priprema i dostavlja gotove (pripremljene) na kućnu adresu u paketu za naredna tri dana.

5times.hr pruža svojim korisnicima nutricionistički izbalansirane obroke u kojima je zastupljena idealna količina nutrijenata. Osim što su kalorijski kontrolirani, obroci se dostavljaju na vašu kućnu ili poslovnu adresu. Više o 5times.hr pročitajte u članku: 5times.hr – jedi zdravo i ukusno!

Jedan sretnik ima priliku osvojiti Premium paket s pet obroka koji su nutricionistički izbalansirani (sadrže idealnu količinu svih nutrijenata), gramirani po uputama nutricionista te imaju naznačenu energetsku vrijednost. Hranite se zdravo i ukusno!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo