Tjedan vitkosti i zdravlja

Body Creator ® i LPG predstavljaju vam Endermologie tretmane

Danas darujemo dva čitatelja s jednom LPG Endermologie masažom tijela u Body Creator ® centru u Zagrebu! Odgovorite na pitanje i sutra saznajte jeste li sretan dobitnik!

Body creator centar za mršavljenje i preoblikovanje tijela prvi je centar u Hrvatskoj koji je još 2001 godine predstavio ženama vrlo uspješne i prestižne francuske tretmane uklanjanja celulita LPG Endermologie. 15 godina iskustva u tretiranju celulita i tisuće žena koje su preoblikovale svoje tijelo zahvaljujući ovoj neusporedivoj metodi nameću Body Creator kao vodećeg stručnjaka za LPG tretmane.

Djelovanjem na principu mehaničke masaže i vakuuma, LPG povećava lokalnu mikro cirkulaciju i pospješuje vraćanje vezivnog tkiva u stanje prije nastanka celulita, čime se poboljšava izgled i pojačava napetost kože. Visoka tehnologija omogućuje dostizanje optimalnog stanja tkiva, što je posebno uočljivo u potkožnim masnim stanicama. Riječ je o tretmanu koji zadire u međustanično i vezivno tkivo, drenira celulit i pospješuje eliminaciju. Rezultat je ciljani gubitak masnih naslaga, tonificiranje kože i regeneracija kolagena i elastina. Koža je čvršća, gipkija i mlađa. To dokazuje i 128 naučnih studija koje su u svijetu rađene o ovim tretmanima. LPG masaža potpuno je bezbolna i ugodna s izvanrednim rezultatima koji su također rezultat stručnosti djelatnica koje posjeduju LPG certifikat.

Ovo su tretmani za sve žene koje žele prevenirati celulit ili žele da skidanje u kupaći kostim ove godine nije povezano sa stresom, ali kada se LPG Endermologie tretmani povežu s Body creator metodom mršavljenja onda je mršavljenje brže, a rezultati točno na ciljanim dijelovima tijela.

Više informacija:

Body Creator Vas poziva da iskoristite posebne popuste u toku Tjedna vitkosti i zdravlja uz 50% popusta na LPG Endermologie tretmane i tretmane mršavljenja po Body Creator metodi. Darujemo vam i metaboličku i antropometrijsku analizu tijela.

Body creator poslovna prilika!

Ako i Vi želite otvoriti Body creator centar u vašem gradu i postati naš franšizni partner javite nam se na email: lkukec@inet.hr. Povrat ulaganja unutar 18 mjeseci.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo