Infra crvene zrake najbolji saveznik Body creatora - Ordinacija.hr

Tjedan vitkosti i zdravlja

Infra crvene zrake najbolji saveznik Body creatora

Danas darujemo dva čitatelja s tretmanom infra body wrappinga u Body Creator® centru u Zagrebu. Odgovorite na pitanje i sutra saznajte jeste li sretan dobitnik!

Body Creator® su specijalizirani centri za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Jedini su to centri za mršavljenje u Hrvatskoj koji imaju potporu Ureda za Zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine. U 15 godina poslovanja više od 5000 žena „otopilo“ je ukupno oko 39 000 kilograma (39 tona) masnih naslaga s pismenom garancijom rezultata.

Osim u dokazanoj termo slim metodi koja obuhvaća vježbanje u posebno dizajniranim termo kapsulama, tajna je i u kombinaciji pasivnih tretmana koji nadopunjuju i ubrzavaju rezultate. Dva takva pasivna tretmana za mršavljenje su i Infra crvena kapsula te Infra-body-wrapping.

Infra body wrapping je kombinacija aktivnih supstanci i infra crvenih zraka čime se stimulira stanična izmjena tvari u potkožnom masnom tkivu, aktivira limfni sustav i intenzivira sagorijevanje masnoća. Krajnji rezultat je smanjenje celulita i centimetara u obujmu. Znanstvena studija infra crvenih zraka dokazala je da su one izvor energije za organizam. Imaju frekvenciju sunčanih zraka i ne zagrijavaju zrak između izvora topline i tijela već prodiru dublje ispod kože te ostvaruju značajnu potrošnju kalorija. Infra-crvene zrake mogu istovremeno vibrirati, što povećava prodiranje vibracije u unutrašnjost stanica, aktivira njihovo oblikovanje, pospješuje cirkulaciju krvi te pojačava metabolizam.

Blagotvorno djelovanje infra-crvenih zraka dubinski čisti kožu, otvara pore i eliminira mrtve stanice pa zahvaljujući tome koža postaje čista, sjajna i meka. Povećava mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže lipolizi, tj. sagorijevanju masnog tkiva. Infra-crvene zrake pozitivno utječu i na akne i ekceme, psorijazu te ubrzavaju zacjeljivanje manjih posjekotina i rana. Najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.

Autor: mr.sc.Ljiljana Kukec

Body Creator Vas poziva da iskoristite posebne popuste u toku akcije Tjedna vitkosti i zdravlja, a to je 50 posto popusta na tretmane mršavljenja i tretmane u infra crvenoj kapsuli ili infra body wrapping, a mi vam darujemo i besplatnu metaboličku i antropometrijsku analizu tijela.

Body creator poslovna prilika!

Ako i Vi želite otvoriti Body creator centar u vašem gradu i postati naš franšizni partner javite nam se na email: lkukec@inet.hr. Povrat ulaganja unutar 18 mjeseci.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo