Tjedan vitkosti i zdravlja

Krio-lipoliza uz body creator termo slim metodu

Danas darujemo dva čitatelja jednim tretmanom u termo kapsuli i jednim tretmanom Krio-lipoze na ciljanom dijelu tijela u Body Creator® centru u Zagrebu !

Body Creator prisutan je na hrvatskom tržištu već 15 godina. Do sada je kroz njega prošlo više od 5000 klijenata i klijentica i kad bi se njihovo zadovoljstvo moglo mjeriti na ljestvici od 1 do 10 vjerujemo da bi ono bilo iskazano s desetkom.

Do danas je ukupno izgubljeno više od 39 000 kg, a to se vidi u više od 290 000 izgubljenih centimetra u obujmu. Body creator-ova metoda mršavljenja zasniva se na termo slim efektu ili mršavljenje uz pomoć topline gdje je osnova na aktivnoj vježbi u termo aktivnom ambijentu gdje se uz pomoć fiziološke temperature (37) pojačava enzimska aktivnost, izmjena tvari i znojenje. Body Creator nudi raznovrsne tretmane temeljene na toplini i posebno prilagođene individualnim potrebama klijenata uz pomno praćenje napretka svakog od njih. Ipak ima tretman koji uz toplinu ide i korak dalje u intenzivno hlađenje!

Krio-lipoliza je neinvazivan tretman koji vrlo efektno djeluje na masne stanice i ciljane kritične zone tijela koje su teško dostupne tradicionalnim tretmanima i vježbanjem. To je potpuno prirodna metoda koja doprinosi redukciji masnih stanica, zatezanju kuže tijela, pomlađivanju, poboljšanju cirkulacije, uklanjanju ožiljaka i strija, rehidrataciji kože te pospješuje elastičnost fibroblasta koji reaktivaciju kolagenska vlakna. Ovo je napredna tehnologija koja eliminira centimetre na ciljanim dijelovima tijela. Hlađenjem kritičnih zona trigliceridi u masnom tkivu pretvaraju se tvrdu masu pa radi smanjene prokrvljenosti tijelo pokreće prirodne procese za eliminaciju masnog sloja što se ubrzava toplo- hladnim promjenama tokom programa.

Autor: mr.sc.Ljiljana Kukec

Body Creator Vas poziva da iskoristite posebne popuste u toku akcije Tjedna vitkosti i zdravlja, a to je 50% popusta na tretmane TERMO SLIM mršavljenja kako i na Krio lipolizu, a mi vas darujemo i s potpuno besplatnom metaboličkom i antropometrijskom analizom tijela te nutricionističkim savjetovanjen s dijetoterapijom.

Body creator poslovna prilika!


Ako i Vi želite otvoriti Body creator centar u vašem gradu i postati franšizoprimac i naš partner centra za mršavljenje i preoblikovanje tijela javite nam se na email: lkukec@inet.hr. Povrat investicije unutar 18 mjeseci.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo