Body creator i vibratorna endermološka masaža - Ordinacija.hr

Tjedan vitkosti i zdravlja

Body creator i vibratorna endermološka masaža

Za dva čitatelja smo pripremili dar u obliku jednog vježbanja u termo kapsuli i jedne Vibratorno endermološke terapije u Body Creator® centru u Zagrebu. Sutra otkrivamo imena sretnih dobitnika!

Uz odličnu termo slim metodu mršavljenja koja se sastoji od aktivne vježbe u termo kapsulama, Body creator u svojoj metodi kombinira niz drugih pasivnih tretmana koji su potpuno personalizirani i imaju svrhu ciljano djelovati na pojedine probleme i dijelove tijela. Jedna od takvih terapija je i Vibratorno endermološka terapija ili vibro terapija.

Mehaničko vibriranje pod nazivom vibroterapija se već dugi niz godina upotrebljava u fizikalnoj terapiji i to za široki spektar indikacija. Mehaničke vibracije se prenose preko fizičkog kontakta s kožom cijelim tijelom te se izaziva niz popratnih, po organizam pozitivnih, efekata. Vibratorna endermološka masaža predstavlja potpuno nov pristup uklanjanju celulita i njege tijela. To je metoda koja kombinira efekt masaže, topline i mobilizacije (pokretanja) slojeva ispod kože.

Terapija se sastoji od vibro-valova u tonskom području frekvencija nižim od 20 000 Hz te u području infra-frekvencija oko 20 Hz. vibro-valove apliciramo na kožu pomoću oscilirajuće glave. Ovisno o željenoj terapiji odabiremo frekvenciju stimulacije. Pokreti aplikatora po koži će na nju i okolno tkivo prenijeti vibro-valove promjenljive snage, osciliranja i snage pritiska, uvijek sa ili bez uporabe nekog gela ili ulja. Prirodni efekt vibracijskih valova izaziva povećanu frikciju kože, koja dovodi od porasta temperature. To podizanje temperature, inače znano kao hipertermija, pojačava gipkost kože, stimulira kapilare i epidermu čini puno mekanijom, a u sklopu termo slim metode mršavljenja neizostavan je faktor u borbi protiv celulita i lokaliziranih masnih naslaga. Vibracije niske frekvencije stvaraju relaksirajući efekt te opći osjećaj opuštenosti uz tonificiranje mišića.

Vibratorna Endermoterapija koristi niz oblikom prilagođenih aplikatora dizajniranih za različite dijelove tijela. Takvi posebni aplikatori omogućavaju pojačanu cirkulaciju i izravnu fizičku stimulaciju te donose dobrobiti većim dubokim tkivima. Endermoterapija ne rasteže, ne stišće i ne nateže kožu i potpuno je bezbolna.

Autor: mr.sc.Ljiljana Kukec

Body Creator Vas poziva da iskoristite posebne popuste u toku ove akcije Tjedna vitkosti i zdravlja, a to je 50% popusta na tretmane mršavljenja i Vibratorno Endermološke tretmane, a mi vam darujemo i potpuno besplatnu metaboličku i antropometrijsku analizu tijela te nutricionističko savjetovanje s dijetoterapijom.

Body creator poslovna prilika!

Ako i Vi želite otvoriti Body creator centar u vašem gradu i postati franšizoprimac/partner našeg centra za mršavljenje javite nam se na email: lkukec@inet.hr . Povrat investicije unutar 18 mjeseci.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo