Tjedan vitkosti i zdravlja

Body Creator i njegov Physio fitness program

Danas darujemo dva čitatelja s 30 minutnim LPG HUBER tretmanom uz individualnog trenera u Body Creator® centru u Zagrebu. Odgovorite na naša pitanja i sutra saznajte jeste li sretan dobitnik!

Body creator je centar za mršavljenje i preoblikovanje tijela i upravo radi preoblikovanja tijela osmišljen je i Physio fitness program koji mršavljenje u Body Creator-u čini cjelovitim. U Physio fitness-u riječ je o nekoliko povezanih, originalnih metoda koje daju odlične i trajne rezultate. Physio fitness program sastoji se od kružnog treninga, treninga na vibracijskoj platformi i vježbanja na LPG Huber uređaju.

Rezultat Physio fitness programa i pogotovo njegovog Vertebro fitness dijela je povećavanje gustoće kostiju, smanjenje rizika od dijabetesa tipa 2, održavanje vitke linije te smanjenje krvnog tlaka.

LPG HUBER – Jedinstveni je aparat u svijetu koji zahvaljujući svojoj oscilirajućoj platformi i posebno dizajniranim programiranim vježbama povezuje kardio trening, stretching i trening snage. Nakon samo 3 minute tijelo dolazi u zonu intenzivnog topljenja masnih naslaga. Budući da u jednom treningu ujedinjuje kardio trening, istezanje, pilates, tonificiranje mišića, i vertebro fitness vježbe posture njegovom upotrebom moguće je postići vidljive rezultate kao što su: mršavljenje, zatezanje, tonificiranje, jačanje posture leđa i vrata, ravnanje trbuha, zatezanje bokova i oblikovanje nogu. Na LPG Huber-u je moguće vježbati i inače nedostupne mišiće koji obavijaju naše kralješke te pomažu kralježnici nositi svoj teret pa se ovaj način vježbanja zove Vertebro fitness, a odlična je metoda prevencije i liječenja kralježnice za sve dobne skupine.

Kružni trening na spravama 30′ Kružnog treninga koji je prilagođen svim dobnim skupinama, a istovremeno pod stalnim stručnim vodstvom. Metoda uključuje personalizirani trening snage, fleksibilnosti i cardio trening u istoj jedinici vremena, što dopušta hidraulični sustav i sprave koje zapravo svakim pokretom imaju opterećenje s dvostrukim efektom. Kompletni trening za sve skupine mišića obavi u samo 30 minuta, a troši i do 600 kalorija u jednom treningu

Vibracijska platforma – Treći dio Physio fitness metode je vježbanje na vibracijskoj platformi po power plate metodi. Radi se o personaliziranom treningu svih mišićnih skupina koji intenzivno podiže mišićnu strukturu i oblikuje tijelo.

Autor: mr.sc. Ljiljana Kukec

Body Creator Vas poziva da iskoristite posebne popuste u toku akcije Tjedna vitkosti i zdravlja, a to je 50% popusta na tretmane mršavljenja ili/i tretmane Physio fitness/Vertebro fitness programa, a mi vas nagrađujemo i s besplatnom metaboličkom i antropometrijskom analizom tijela.

Body creator poslovna prilika!

Ako i Vi želite otvoriti Body creator ili PHYSIO FITNESS centar u vašem gradu i postati naš partner javite nam se na email: lkukec@inet.hr. Povrat ulaganja unutar 18 mjeseci.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo