Tjedan vitkosti i zdravlja

Body Creator® Thermo-slim metoda mršavljenja

Danas imate priliku osvojiti dva vježbanja u termo kapsuli i dva tretmana u suhim ozonskim kupkama u specijaliziranim centrima za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure Body Creator® u Zagrebu.

Body Creator® su specijalizirani centri za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Jedini su to centri za mršavljenje u Hrvatskoj koji imaju potporu Ureda za Zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine. To je originalna metoda mršavljenja temeljena na istraživanju dvaju Nobelovaca, a uspješnost dokazuje i činjenica da su je bezuspješno kopirali i neki drugi centri u Zagrebu. Ipak, jedino u Body Creator centrima rezultati su trajni i dokazani.

Tu činjenicu potkrepljuju i brojke. U 15 godina poslovanja više od 5000 žena “otopilo“ je ukupno oko 39 000 kilograma (39 tona) masnih naslaga s pismenom garancijom rezultata.

Tajna je u medicinski i znanstveno dokazanoj termo-slim metodi, koja propisuje aktivnu vježbu u posebno dizajniram i zaštićenim termo kapsulama u kombinaciji s suhim ozonskim kupkama. To dovodi do reaktivacije enzima, poboljšanja cirkulacije, učvršćivanja muskulature te ubrzanog i ciljanog topljenja masnih naslaga. Aktivnim vježbanjem u termo-kapsulama pojačano se troše upravo masne naslage na kritičnim dijelovima tijela, s obzirom da tijelo radi topline ima pojačanu potrebu za hlađenjem ono brže topi “izolaciju“. Kada tijelo stavljamo u medij, zagrijan na 37 °C tako toplina dospijeva i do vanjskih i unutrašnjih ( viscelarnih) masnih naslaga te se potiče enzimska aktivnost. Osim što povećavamo brzinu kemijskih reakcija koje dovode do bržeg razlaganja masti djelujemo i na celulit, a tu nam pomaže znojenje. Naime, znojenjem izbacujemo sve otrove iz tijela, ali za proizvodnju jedne kapi znoja tijelo troši 0,06 kalorija, dakle, vježbanjem u zagrijanom mediju i pojačanim znojenjem trošimo značajnu količinu kalorija.

Kada se sve navedeno poveže sa posebnom dijetalnom prehranom, kojoj je osnova 5 obroka dnevno, dobije se potpuno prirodna metoda mršavljenja koja za rezultat ima ne samo gubitak masnih naslaga, nego i učvršćenje muskulature, smanjenje celulita i pomlađivanje duha i tijela.

Autor: mr.sc.Ljiljana Kukec

Body Creator Vas poziva da iskoristite posebne popuste u toku ove akcije
Tjedna vitkosti i zdravlja, a to je 50% popusta na tretmane mršavljenja
i potpuno besplatnu metaboličku i antropometrijsku analizu tijela te
nutricionističko savjetovanje s dijetoterapijom.

Body creator poslovna prilika!

Ako i Vi želite otvoriti Body creator centar u vašem gradu i postati franšizoprimac jednog centra javite nam se na email: lkukec@inet.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo