Tjedan vitkosti i zdravlja

Otopite masne naslage UZV kavitacijom u Body Creatoru

Dva čitatelja koja točno odgovore na naše nagradno pitanje, očekuje vrijedan dar u obliku jedne ultrazvučne kavitacije uz jedan kardio trening te limfnu drenažu u Body creator centru u Zagrebu!

Ultrazvučna kavitacija je neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Ciljano mršavljenje trbuha, bokova, bedara, stražnjice, koljena i gornjeg dijela ruku ne zahtijeva anesteziju i dugotrajni oporavak te ne ostavlja ožiljke. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata i zato se klijentica odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Body Creator-ov paket “Otopite masne naslage UZV kavitacijom” sastavljen je od jedne ultrazvučne kavitacije, jednog kardio treninga i jedne limfne drenaže preso terapijom, koji će lako otopiti vaše lokalizirane masne naslage CILJANO.

U ovom tretmanu napredna ultrazvučna tehnologija omogućava selektivno razbijanje masnih stanica u tkivu na području područja trbuha, bokova, bedara, stražnjice, koljena i gornjeg dijela ruku. Rezultati su kod većine ljudi vidljivi već nakon prvog postupka – gubitak od 3 do čak 7 cm u jednom tretmanu!

U Body Creator-u učinak UZV kavitacije pojačan je presso terapijom ili tzv. mehaničkom limfnom drenažom koja znatno pospješuje otklanjanje edema (oteklina) koji nastaju zbog različitih uzroka, čisti tijelo od otpadnih proizvoda metabolizma i poboljšava prokrvljenost te opskrbu tkiva kisikom i hranjivim tvarima, što djeluje blagodatno i opuštajuće. U kombinaciji s kavitacijom pospješuje eliminaciju oslobođenih masnih kiselina iz tijela i čini rezultate trajnima.

Body Creator Vas poziva da iskoristite posebne popuste u toku akcije Tjedna vitkosti i zdravlja, a to je 50% popusta na tretmane mršavljenja i tretmane Ultrazvučnom kavitacijom, a mi vas nagrađujemo i besplatnom metaboličkom i antropometrijskom analizom tijela.

Body creator poslovna prilika!

Ako i Vi želite otvoriti Body creator centar u vašem gradu i postati naš franšizni partner javite nam se na email: lkukec@inet.hr. Povrat ulaganja unutar 18 mjeseci.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo