Zdrava i lijepa kosa - powered by Vichy

Pružite svojoj kosi zdravlje i vitalnost – prijavite se na testiranje Dercos proizvoda

Foto: Shutterstock

Gubitak kose, oslabljena kosa, suha, tanka, masna ili kosa sklona prhuti – Dercos ima rješenje za sve nepravilnosti na vlasištu.

Probleme s kosom mogu izazvati razni svakodnevni čimbenici poput onečišćenog okoliša, stresa, umora i isušivanja vlasišta sušilom, no Dercos – specijalizirana linija Vichy proizvoda s ciljanim djelovanjem na zdravlje i ljepotu kose, vratit će joj sjaj i vitalnost.

Sudjelujte u nagradnom testiranju Dercos proizvoda, podijelite s nama svoje dojmove i osvojite poklon paket Vichy proizvoda.

Čekaju vas Vichy poklon paketi

Navedite koji vas problem vlasišta muči i ostavite svoje kontakt podatke, a mi ćemo vam poslati na testiranje specifičan Dercos proizvod namijenjen rješavanju vašeg problema.

Testiranje traje 20 dana, a od vas se očekuje da pošaljete svoje dojmove o proizvodu i njegovoj učinkovitosti nakon čega će 6 prijavljenih čitatelja biti nagrađeno s poklon paketom Vichy proizvoda.

Napomena: Od sudionika se očekuje da nakon tretmana dođu u prostorije Večernjeg lista na fotografiranje, a fotografiju i vaše povratne informacije ćemo objaviti u završnom članku specijala.

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo