Želiš zadiviti obitelj i servirati hranu kao pravi gurman? - Ordinacija.hr
Hrana i recepti

Hrana i recepti

Želiš zadiviti obitelj i servirati hranu kao pravi gurman?

Želiš zadiviti obitelj i prijatelje simpatičnim i inovativnim izgledom fine klope? Ordinacija.hr i trgovina Sol i papar poklanjaju ti Lékué silikonsku modlu OVO poširano jaje!

Lékué OVO poširano jaje je silikonska modla u kojoj uz malo mašte i različite sastojke poput šunkice, sira, blanširanog povrća i jednog jajeta dobiješ mali složenac za samo 40 sekundi u mikrovalnoj. Oblik tvog doručka, užine ili ukrasa glavnom jelu može biti kockica, kružić, cilindar ili srce, a sve to uz samo kap ulja. Ako nemš mikrovalnu, sav postupak prebaci u vruću vodu i za pet minuta poširano jaje je spremno.

Što se još nalazi u ponudi trgovine Sol i papar?

Lékué dekorator – s četiri različita nastavka namijenjen je za lako i brzo dekoriranje tvojih slastica. Izrađen je od platinastog silikona i kao takav ne upija mirise, podnosi visoke temperature i tvoju kremu za dekoriranje dugo čuva u tekućem ili krutom stanju. Ergonomski je odlično dizajniran pa će s njim i mališani moći biti od pomoći u kuhinji.

Lékué macarons set se sastoji od silikonske podloge s 48 kalupa, velikog dekoratora sa šest različitih nastavaka i najpoznatijim receptima za ove divne francuske kolačiće. Ovaj set će ti pomoći da i bez nekih posebnih vještina tvoji macaronski budu svi jednaki i besprijekorni, a svi dijelovi su neprijanjajuće tehnologije i perivi su u perilici za posuđe.

Papar i sol

Lékué kalup osam šnita odlično služi za istovremeno pečenje slatkog i slanog deserta ili peciva ili kao sladoledni kalup jer ovi silikoni podnose temperaturu u rasponu -40 do 200 stupnjeva C. Više se ne moraš odreći najmilijeg dodatka kolaču koji tvoji ukućani ne vole nego sada odjednom zadovolji sebe i sve ostale… Poigraj se: neka svaki komad ima drugi začin i okus i, naravno, opet sve se lako vadi i pere u perilici posuđa.

Lékué silikonska mreža zbog neupijanja mirisa, praktičnog spremanja i neklizanja ima široku primjenu u kućanstvu. Može se samo nataknuti preko zdjele i procijediti salatu ili tek skuhanu tjesteninu. Koristi ju kod odleđivanja mesa da ne pliva u vodi ili za oprano voće.

… i ne zaboravi nas lajkati na Facebooku. Nije
obavezno, ali je lijepo od tebe! 🙂

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo