Hrana i recepti

Hrana i recepti

Metodom krono prehrane do idealne težine i zdravlja

Sto posto uspješno rješenje za uklanjanje suvišnih kilograma i prevenciju bolesti razvila je poznata dr. Ana Gifing u suradnji s vodećim svjetskim medicinskim stručnjacima.

Pretilost je jedan od većih zdravstvenih problema današnjice koji je poprimio razmjere globalne epidemije, u čemu ni Hrvatska ne zaostaje. Oko 25 posto muškaraca i oko 34 posto žena u Hrvatskoj smatra se pretilima, a razlog tome su ubrzani način života, nezdrave životne i prehrambene navike i sjedilački način života. Nakupljanje masnog tkiva dokazano je povezano s kroničnim promjenama i bolestima više organskih sustava.

Metodom krono prehrane do idealne težine i zdravlja

Uz pomoć 100 posto uspješne metode krono prehrane, više od 60.000 pacijenata uklonilo je suvišne kilograme, a time i zdravstvene tegobe. Metoda krono prehrane, koju je utemeljila poznata dr. Ana Gifing, od nedavno je dostupna i u Hrvatskoj, u Anti-Age Centru Zagreb.

Dr. Ana Gifing stvorila je jedinstveni program krono prehrane kombinirajući najsuvremenija znanja iz područja fiziologije prehrane, biokemije i biofizike. To je individualni program koji, uz strogo praćenje liječnika i nutricionista, pomaže svakom čovjeku ostvariti idealnu težinu uz istovremeno postizanje idealnog zdravlja.

Radi se o metodi koja omogućava da se bez velike muke, u kratko vrijeme, usvoje principi zdrave prehrane, pravilnog izbora namirnica i dobrih kombinacija namirnica, koji se mogu primijeniti u svakoj prilici: u školi, na poslu, kod kuće, na odmoru ili na poslovnom putu. Program ne zahtijeva brojanje kalorija, vaganje namirnica i određivanje količine hrane, i ne postoje jelovnici, kao ni zadani recepti.

Stručni tim Anti-Age Centra Zagreb za svaku osobu utvrđuje potencijalne zdravstvene rizike, na temelju opširne dijagnostike, te uz pomoć pravilne prehrane daje jednostavan alat za očuvanje zdravlja, kao i postizanje trajne vitkosti. Dijagnostikom na InBody analizatoru sastava tijela dobivaju precizne podatke o tjelesnoj i zdravstvenoj kondiciji te o potencijalnim zdravstvenim rizicima. Mjerenjima na uređaju Mora Super utvrđuju se intolerancije na hranu, čime se omogućuje stvaranje preciznog osobnog režima prehrane.

Do sada je program krono prehrane pokazao 100-postotnu uspješnost kod svakog tko se pridržavao naučenih pravila prehrane. Metodu krono prehrane danas koristi čak devet centara u Europi i SAD-u. Anti-Age Centar koji je utemeljila dr. Gifing otvoren je u Zagrebu u Petrovoj ulici 60.

Za više informacija kontaktirajte:

Anti-Age Centar Zagreb
Petrova 60, Zagreb
Tel: 01 2314 118
Mob: 091 1980 000,  098 356 049
E-mail: info@antiagecentar.com
Web: www.antiagecentar.com
FB: Anti-Age Centar Zagreb

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo