Hrana i recepti

Hrana i recepti

Organica Açaí za snažniji imunitet!

Bez obzira koja je vaša inspiracija – uske traperice, sjajna kosa i nokti, snažan imunitet ili neograničena doza energije – Organica Açaí je prava strategija za postizanje svakog cilja koje vodi uravnoteženosti organizma i kvalitetnom načina života.

Obogaćena zdravim plodovima palme açaí i moćnom formulom blagotvornog ekstrakta zelenog čaja, algi, kofeina, jabučnog octa i grejpa, Organica Açaí djeluje isključivo na biljnoj i ekološkoj bazi.

kZahvaljujući plodovima palme açaí koje okusom podsjećaju na kombinaciju crnog vina i čokolade, dvije kapsule dnevno osiguravaju bogat izvor antioksidansa kojima se pripisuje pozitivan učinak na neutralizaciju štetnih, slobodnih radikala i prirodno reguliranje težine.

Znatno veće koncentracije antioksidansa u odnosu na ostale vrste voća te visoka koncentracija minerala, vitamina i nezasićenih masnih kiselina svrstavaju bobice açaí u skupinu “supervoća”, odnosno skupinu prirodne funkcionalne hrane koja pozitivno utječe na zdravlje. Smatra se da bobice açaí imaju i veliku vrijednost u prevenciji bolesti, da usporavaju procese starenja i pospješuju metabolizam.

Uz tako specifičan nutritivni sastav kapsula Organica Açaí mladenačka poletnost i uravnotežen način života ponovo su dostižni i jednostavno se uklapaju u stresno životno okruženje današnjice. Stoga osvježite svoj imunitet i dostignite liniju iz snova sa zdravim proizvodom Organica Açaí i supermoćnim bobicama iz prašuma Amazonije.

Ovaj jedinstveni proizvod možete kupiti putem našeg web shopa (Organica Açaí).

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo