Odličan recept!
Ako vam nedostaje ideja za današnji ručak, a nemate puno vremena, obavezno isprobajte ovaj jednostavan recept!
Tri zanimljive ideje za doručak s bananom
Potrebi sastojci
- 400 g svježeg špinata
- 20 g pinjola
- 200 g ricotte
- 3 jaja
- Sol, papar, mast ili ulje
- 1 režanj češnjaka
- 16 cannelona
- Parmezan
- 100 g vrhnja
Priprema:
- Špinat blanširamo, ohladimo i narežemo. Namastiti posudu za pečenje i pećnicu zagrijati na 200 stupnjeva.
- Pinjole kratko popržiti. Sir pomiješamo sa jednim jajem te dodamo sol i papar. Nasjeckamo češnjak te dodamo smjesi. Pinjole nasjeckati i dodati.
- U sve dodati špinat. Smjesom punimo cannelone i složimo ih na posudu za pečenje.
- Posipamo parmezanom, a preostala jaja pomiješamo s vrhnjem i prelijemo preko cannelonea.
- Peči oko 35 minuta, poslužiti toplo
“Prljavih 12” – ovo su namirnice koje sadrže najviše pesticida
Dobar tek!