Hrana i recepti

Hrana i recepti

Dani Lošinja u Hotelu Dubrovnik – neka sva vaša osjetila uživaju

Osim što je u Hotelu Dubrovnik svibanj mjesec slastica s jagodama, on je rezerviran i za Dane Lošinja. Probajte otočke specijalitete i uživajte u lošinjskim mirisima i okusima.

Nakon prezentacije programa za proljeće i ljeto Turističke zajednice Grada Lošinja, u suradnji s turističkim subjektima s otoka, Hotel Dubrovnik postao je zagrebački dom lošinjskih specijaliteta i delicija u svibnju.

Svi su pozvani na Dane Lošinja u samom srcu Zagreba! Ako ste zavoljeli Lošinj u svojim putovanjima ili ako su vam njegove čari još nepoznate, svratite u Hotel Dubrovnik i uvjerite se u visoku kvalitetu i primamljivost gastronomske ponude ovog otoka.

Gastro specijaliteti Lošinja u Hotelu Dubrovnik

Do 28. svibnja uživajte uz jedinstvene lošinjske gastro delicije, spravljene po originalnim receptima od izvornih namirnica u restoranu Piccolo Mondo.

Iz ponude je izdvojeno:

  • Pečena mlada janjetina obložena mladim povrćem i krumpirom, začinjeno s ružmarinom i timijanom – 110 kuna
  • Lešo mlada janjetina s povrćem – 95 kuna
  • Rižoto od Kvarnerskih škampi s dodatkom kolutića od zelenih maslina – 90 kuna
  • Janjeći žgvacet sa zelenom paštom i šparogama – 95 kuna
  • Plemenita bijela riba na žaru s komoračem – 85 kuna
  • Hladna lošinjska salata: jadranska hobotnica, mladi krumpir, kolutići mladog luka, maslinovo ulje, kapari i limunov sok – 45 kuna
  • Voćna mozaik salata: lepeza raznolikog voća u društvu uzbudljivo začinjenog mladog sira – 40 kuna

Neka sva vaša osjetila uživaju!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo