Hrana i recepti

Hrana i recepti

Donat Mg – prirodni detoks

Pijte tri do pet decilitara Donata Mg dnevno. Vaša će dijeta biti uspješnija, vaše tijelo rasterećeno i korak lakši.

Suvremeni način života svakako nije balzam za ljudski organizam. Zahtjevi okoline neprestano nas dovode u situacije koje nas prisiljavaju na sve veći mentalni i tjelesni napor. Obično u takvim situacijama pogrešno reagiramo, u stisci smo s vremenom, napeti i nikako ne uspijevamo napraviti sve što je potrebno. Navečer, prije nego što zaspimo razmišljamo o onome što bismo još trebali učiniti.

Za utjehu konzumiramo previše hrane, cigareta ili alkohola… Počne nas pratiti nelagodan osjećaj u probavnom traktu, bol u želucu, tjeskoba, napetost, zabrinutost, razdražljivost, nesanica i drugi pokazatelji stresa.

Naše se tijelo pobunilo i treba ga očistiti od fizičkog i psihičkog opterećenja. Time ćemo se osloboditi svog metaboličkog otpada i pripremiti ga za nove izazove.

Prirodna mineralna voda Donat Mg iznimnim sastavom i bogatstvom mineralnih soli može nam biti velika pomoć u tome. Donat Mg balzam je za organizam jer zbog većeg sadržaja hidrogenkarbonata pomaže regulirati kiselinsko-baznu ravnotežu. Sulfati u obliku natrijevih i magnezijevih soli povoljno djeluju na probavu. Magnezij pridonosi ravnoteži elektrolita i oslobađanju energije kod metaboličkih procesa.

Dakle, Donat Mg pospješuje izlučivanje balasta i tekućine iz organizma te povoljno djeluje na probavu i metabolizam. Zbog bogatstva mikroelementima i makroelementima izvrstan je suputnik svake dijete i proljetne detoksikacije.

Mnogo je uzroka preopterećenja tijela otpadnim produktima: od ekoloških, do vode, hrane, lijekova i suvremenoga stresnog načina života. Često se oni ne mogu izbjeći. Za svoje tijelo nešto možete učiniti još danas, stoga nemojte zanemariti raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i pobrinite se za zdrav način života.

Pijte tri do pet decilitara Donata Mg dnevno. Vaša će dijeta biti uspješnija, vaše tijelo rasterećeno i korak lakši.

Više informacija na donatmg.eu.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo