Kaufland i Gala već u Europi! - Ordinacija.hr
Hrana i recepti

Hrana i recepti

Kaufland i Gala već u Europi!

U suradnji s proizvođačem Gala d.o.o. iz Bjelovara, Kaufland je prvi počeo prodavati jaja ekskluzivne marke po europskim standardima! Sva jaja su proizvedena u Republici Hrvatskoj.

lPrema najnovijem zakonu Europske unije, koji je stupio na snagu 1. siječnja 2012., sve kokoši nesilice moraju imati adekvatan prostor za život. Kao buduća članica Europske unije, Republika Hrvatska se mora što prije prilagoditi ovom zakonu, stoga je jedan od najvećih proizvođača jaja, Gala d.o.o. iz Bjelovara, prvi modernizirao svoje pogone i cjelokupni sustav proizvodnje. Izgrađeni su novi objekti za proizvodnju konzumnih jaja, objekt za skladištenje i sušenje nusproizvoda životinjskog podrijetla ukupne površine 10.000 m2, te sustav za transport jaja.

lUjedno je provedeno i opremanje objekata obogaćenim kavezima za držanje 193.534 kokoši nesilica, čime je osigurano 803,57 cm2 podne površine kaveza po nesilici, kao i kvalitetan sustav ventilacije, hlađenja, hranjenja i napajanja.

Zahvaljujući suradnji s tvrtkom Gala d.o.o, Kaufland je prvi i jedini trgovački lanac koji je u prodaju uveo jaja ekskluzivne marke u skladu s europskim propisima. Na taj način kupci Kauflanda mogu uživati u domaćoj kvaliteti po europskim standardima.

Kao i obično, Kaufland svojim kupcima za Uskrs nudi ne samo kvalitetu, nego i doista najniže cijene domaćih jaja!

Više informacija potražite na www.kaufland.hr

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo