Pekarnica slastica Vilma ispunjava vaše želje! - Ordinacija.hr
Hrana i recepti

Hrana i recepti

Pekarnica slastica Vilma ispunjava vaše želje!

Još od davne 1996. godine pekarnica slastica Vilma se počela baviti proizvodnjom svježih, polutrajnih i trajnih slastica.

“Godine iskustva htjele su još nešto te se 2009. godine događa veliki preokret u našim životima. Počinjemo s proizvodnjom sada već nadaleko poznate Rabske čokolade“, poručuju iz pekarnice slastica Vilma.

Čokolada je izvor zdravlja, potiče ljude na pozitivno razmišljanje, a svaki zalogaj putuje točno do točke zadovoljstva. Čokoladu su nazivali hranom Bogova, a djelatnici pekarnice slastica Vilma su joj dodali sreću i radost.

k“Asteci su je koristili kao sredstvo plaćanja, a mi ju koristimo jer stvara veliki užitak. Poigrali smo se okusima i raznim željama te našim čokoladama dodali mediteranske začine koje su naši preci koristili kao prirodne lijekove za depresiju te za pojačanje imuniteta. Dodavajući lavandu na naše čokolade, ona je postala opuštajuća i smirujuća tako da će ljudima koji imaju užurban radni dan pomoći da ostanu smireni, da uživaju u svakoj sekundi svog radnog dana. Nakon toga dodali smo pinjole koje su prepune vitaminima i daju veliki udio energije u ljudskom organizmu”, pojašnjavaju iz pekarnice slastica Vilma.

Proučavajući orašaste plodove, u pekarnici slastica Vilma su došli do spoznaje da je badem izvor hranjivih tvari pa su dodali i latice badema te lješnjake, crveni papar, rogač i kandiranu koru naranče.

Kako je vrijeme prolazilo tržište je bilo sve zainteresiranije za njihove čokolade te su se odlučili na više vrsta čokolada (blisteri, mozaik, čokoladno srce, čokoladna čestitka) te na razne začine koji se ne koriste u klasičnim proizvodnjama čokolade.

lUpoznavajući Europu i spoznaju da je Europa naše buduće tržite, u pekarnici slastica Vilma su upoznati i s raznim vrstama pralina pa su se i sami upustili u proizvodnju veličanstvenih pralina pod nazivom “Vilma praline“.

Izdvojiti možemo pralinu s cvijetom soli. Cvijet soli, često nazvana “kavijarom soli“ je najkvalitetnija i najzdravija vrsta soli koja je također bogata kalcijem i magnezijem, a osim toga pomaže kod otežane probave, grčeva u mišićima, napetosti i povišenog krvnog tlaka.

“Nakon samo tri godine proširili smo svoj asortiman slastica i čokolada točno onoliko koliko ste nas vi tražili. Uživajte u našim čokoladama kao što mi uživamo”, zaključuju iz pekarnice slastica Vilma.

Pekarnicu slastica Vilma pratite putem Facebook stranice Vilma slastice ili internetskih stranica www.rabskatorta.com i www.cokolade.hr 
(u izradi).

Delicije pekarnice slastica Vilma možete kupiti u trgovini Izvorno.hr u zagrebačkom City Centru One (mob. 098/198 56 53) na Jankomiru. Prošarajte po svom nepcu raznim okusima koji će vam uljepšati i najtmurniji dan.

Kontakt:
Pekarnica slastica Vilma
Banjol 162
51280 Rab, Hrvatska
vilma@rabskatorta.com

telefon: 551/ 774 863

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo