Hrana i recepti

Hrana i recepti

Restoran Agava: Ručajte na Špici uz 30 posto popusta!

Mirno, suptilno mjesto gotovo skriveno u srcu Zagreba osvojit će vas na prvi pogled bojama, glazbom, delicijama, uslugom…

Restoran Agava predstavlja mjesto gdje “fine dining” susreće opuštenu atmosferu. Uživajte u jedinstvenom pogledu na Tkalčićeva ulicu objedujući u ovom tradicionalnom talijanskom restoranu u srcu Zagreba. Mediteranska kuhinja, izvrstan izbor vrhunskih hrvatskih vina, intimna
atmosfera… sve ovo nudi Agava, restoran koji su zadovoljni
gosti ocijenili najboljim u Zagrebu od njih 145 na Trip Advisoru
najčitanijem internetskom vodiču po sudu gostiju.

Mirno, suptilno mjesto gotovo skriveno u srcu Zagreba osvojit će vas na prvi pogled bojama, glazbom, delicijama, uslugom… Za hladnijih dana možete uživati uz svjetlost svijeća u predvečerje, a kad zatopli, terasa restorana otkriva svoj puni šarm – atmosfera okružena zelenilom idealna je za lagani ručak popodne ili ljetnu romantičnu večeru uz svijeće.

Mediteranska prehrana – čuvarica zdravlja

Mediteranska prehrana, bogata voćem, povrćem, cjelovitim žitaricama, ribom i mononezasićenim masnim kiselinama, kao što je maslinovo ulje, česta je preporuka liječnika za zdravlje i dugovječnost. Dobra je za snižavanje kolesterola, štiti od depresije i dijabetesa, pomaže srčanim bolesnicima, čuva zdravlje očiju i pomaže očuvati mozak britkim pod starije dane.

Uz delicije mediteranske kuhinje, jezgra ponude restorana Agava sastoji se i od kvalitetnih domaćih vina, posebno onih iz Dalmacije i Istre. Crvena vina s Hvara i Pelješca, bijela poput legendarne Malvazije iz Istre te neizostavna Graševina iz Slavonije nadopunit će okus svakog jela. Tu je također i provjerena uvozna selekcija: najbolje iz Toskane, McLaren Vale iz Australije, čileanski Sauvignon itd.

Uvježbano osoblje restorana može vas adekvatno savjetovati pri izboru pravog vina uz odabrano jelo, a na raspolaganju su i vina na čaše.

Čitatelji portala Ordinacija.hr imali su priliku ostvariti 30 posto popusta na ukupni račun u restoranu Agava krajem travnja. Nažalost, ponuda više nije aktivna, stoga sljedeći put budite brži.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo