Hrana i recepti

Hrana i recepti

U Kauflandu ste na pravom mjestu!

U poslovnicama Kauflanda dočekat će vas novi, moderniji vizualni identitet, uz već poznatu uslužnost i ljubaznost, te još povoljnije cijene!

Uštedite uz niske cijene!

kAko stvarno želite uštedjeti pri kupovini, doći ćete u Kaufland – ondje vas očekuju trajno niske cijene, i to u cijelom asortimanu! Uz to, svaki tjedan tu su i posebne tjedne ponude, koje će vam se isplatiti pri svakoj kupovini. Uvjerite se sami, Kaufland vam nudi velik izbor proizvoda po zaista niskim cijenama – svaki tjedan iznova!

Svježina – uvijek pravi doživljaj

Svježina je u Kauflandu uvijek na dnevnom redu: od voća i povrća, preko mliječnih i duboko smrznutih proizvoda sve do suhomesnatih i mesnih specijaliteta. Pouzdani dobavljači i suradnici, kao i razrađeni procesi kontrole te školovani djelatnici jamstva su apsolutne svježine. Osjetite i vi taj okus svježine!

Izbor koji ispunjava skoro sve vaše želje

U Kauflandu ćete pronaći doista ogroman izbor poznatih marki vodećih proizvođača i diskontnih proizvoda u cijelom asortimanu. Bilo da se radi o osnovnim živežnim namirnicama, piću ili proizvodima za kućanstvo: u Kauflandu vas čeka deset puta veći izbor nego u diskontima. Otkrijte pravi užitak kupovine po nevjerojatno niskim cijenama!

k

Vrhunska kvaliteta, koja zajamčeno dobro prija

Kvaliteta i sigurnost proizvoda u Kauflandu su na prvom mjestu. Stroge kontrole te bliska suradnja s renomiranim proizvođačima i pouzdanim dobavljačima jamče vam prvoklasne proizvode i kvalitetnu robu.

Veliki izbor hrvatskih proizvoda

Kušajte domaće: u širokom asortimanu proizvoda svaki dan vas očekuje provjerena kvaliteta i karakterističan domaći okus. Ne zaboravite da svakom kupovinom kvalitetnih hrvatskih proizvoda podržavate lokalne proizvođače.

Jamstva za vašu sigurnost

U Kauflandu će vas oduševiti i jamstva, koja daleko premašuju uobičajene norme. Bilo da se radi o svježini, brzini na blagajnama, zajamčeno niskim cijenama ili o jednostavnoj zamjeni proizvoda – Kaufland nudi jamstva i usluge na koje se uvijek možete osloniti.

   Kaufland

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo