Hrana i recepti

Hrana i recepti

Ukusni jesenski noviteti: Exclusive pileća i pureća šunka

Ove jeseni Perutnina Ptuj-Pipo d.o.o. Čakovec vam predstavlja dvije nove šunke Slim & fit linije za laganu i zdravu prehranu s manje masti.

Današnji brzi tempo života utječe na nezdravi način prehrane i smanjenje fizičke aktivnosti. Zato sve više tražimo proizvode koji omogućuju brzu pripremu, ali i prate suvremene trendove prehrane: lagano i s manje masti.

Ove jeseni Perutnina Ptuj-Pipo d.o.o. Čakovec vam predstavlja dvije nove šunke Slim & fit linije, linije zdravih proizvoda prilagođenih suvremenom načinu života: Exclusive pileću i pureću šunku.

Nove Exclusive šunke namijenjene su svima koji se zbog brige o zdravlju ne žele odreći užitka. Exclusive šunke proizvedene su u Čakovcu i hrvatski su proizvod.

Exclusive pileća šunka

Exclusive pileća šunka sadrži manje od dva grama masti u 100 grama proizvoda i samo 31 kcal u 35 grama (jednoj porciji). Proizvod je prilagođen svjetskim trendovima i zahtjevima modernog potrošača.

Exclusive pureća šunka

Exclusive pureća šunka sadrži manje od jednog grama masti u 100 grama proizvoda i samo 33 kcal u 35 grama (jednoj porciji).

Namijenjena je svima koji preventivno paze na svoje zdravlje i traže zdravije proizvode, kao i onima koji zbog zdravstvenih problema moraju jesti proizvode s manje masti, a ipak žele uživati u raznovrsnoj i ukusnoj hrani.

Exclusive pileću i pureću šunku potražite na delikatesi vaše trgovine i uživajte bez grižnje savjesti.

Saznajte više:

Perutnina Ptuj-Pipo d.o.o. Čakovec, Rudolfa Steinera 7, 40 000 Čakovec, tel.: +385 40 372 888, fax: +385 40 372 880, e-mail: info@perutnina.hr, www.perutnina.com

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo