Za zdravu hranu vam je potrebno dobro posuđe - Ordinacija.hr
Hrana i recepti

Hrana i recepti

Za zdravu hranu vam je potrebno dobro posuđe

Nemoguće je napraviti dobar objed bez dobrog posuđa. To vrlo dobro znaju i vrhunski kuhari koji preporučuju Linea esclusivu. Inox posuđe Linea esclusiva predstavlja spoj visoke kvalitete izrade i izraženog dizajna.

Set inox posuđa (18/10) omogućuje kuhanje bez vode i pečenje bez masti, pri čemu dragocjeni minerali i termolabilni vitamini ostaju maksimalno očuvani. Zahvaljujući akutermalnom dnu toplina pripremljenog jela zadržava se od šest do osam sati, a u vašoj kuhinji neće biti isparavanja ili širenja neugodnih mirisa.

Kuhanjem u Linea esclusiva posuđu možete uštedjeti i do 70 posto energije i to upravo zbog niskih temperatura koje se koriste za pripremu hrane.

Linea esclusiva posuđem do zdravlja

Dno lonca obloženo je višeslojnim plemenitim inoxom 18/10 (akutermalno dno), koje zadržava toplinu i raspoređuje je ravnomjerno po cijelom loncu, što pogoduje pripremanju hrane bez dodavanja ulja i masnoća. Posuđe time omogućava obrocima da budu bogatiji prirodnim vitaminima iz hrane.

Zahvaljujući poklopcima, koji se savršeno poklapaju s posudama, ovo posuđe možete koristiti i za kratko konzerviranje hrane u hladnjaku. Svi poklopci su opremljeni termostatima, tako da je kuhanje još lakše i sigurnije.

Provjerite što sve set sadrži i kako ga možete naručiti na stranici Bestsellertv: Set inox posuđa. Poklonite sebi i svojim bližnjima ukusniji, zdraviji i kvalitetniji život.

Wonder magic – sjeckalica

Provodite li prilikom kuhanja većinu vremena u sjeckanju namirnica? Oduzima li vam to previše dragocjenog vremena? Želite to promijeniti? Onda je Wonder Magic prava stvar za vas! Ovo kuhinjsko pomagalo pomoći će vam besprijekorno usitniti sve namirnice za kuhanje.

Dizajniran je za usitnjavanje i rezanje svih vrsta namirnica: jednostavno, brzo i praktično, a usitnjene namirnice skupljaju se u posebnom spremniku.

Wonder Magic sastoji se od dva noža izrađena od inox materijala, posebno osmišljenih kako bi sa što manje napora i vremena pripremili ukusan obrok. Provjerite što sve set sadrži i kako ga možete naručiti na stranici Bestsellertv: Wonder magic.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo