Hrana i recepti

Hrana i recepti

Zlato za Aronia premium, organski matični sok aronije

Organski matični sok aronije Aronia premium je na BioBalkan Expo-u 2013. osvojio zlatnu medalju za kvalitetu!

 Aronia Premium proizvodi se od organski uzgojenih plodova. Ovaj 100 posto prirodan proizvod dobiven je hladnim prešanjem svježe i ručno branih bobica aronije iz ekološke proizvodnje. Sok je pogodan i za dijabetičare.

Vrlo blaga pasterizacija i filtracija soka osiguravaju maksimalan učinak nutritivnih vrijednosti aronije. Sve o ovom proizvodu saznajte na www.vitadur.com.

Najnovija znanstvena istraživanja pokazuju da aronija povoljno djeluje na:

  • opću cirkulaciju
  • krvnu sliku
  • regulaciju krvnog tlaka
  • regulaciju šećera u krvi
  • pospješuje rad jetre

Antocijanini smanjuju posljedice oksidativnog stresa izazvanog pušenjem ili pasivnim pušenjem, zagađenjem okoliša ispušnim plinovima automobila, konzumiranjem alkohola, izloženosti zračenju i bakterijskim, virusnim i gljivičnim infekcijama. Nemoguće je potpuno eliminirati slobodne radikale, ali je moguće smanjiti njihova štetna djelovanja. Znanstvena istraživanja pokazuju da aronija poboljšava i elastičnost krvnih žila, oslobađa organizam toksina i teških metala, ima pozitivan učinak u post – operativnim procesima, ubrzava metabolizam, te se uspješno bori protiv bakterija i prehlada. U potpunosti se poštuju principi organske proizvodnje i kvalitetan način prerade u realiziranju proizvoda s blagotvornim djelovanjem na ljudski organizam.

Proizvod možete naručiti u našem web shopu.

 Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo