Hrana i recepti

Hrana i recepti

Capsiplex: najtraženiji preparat za mršavljenje od sada i u Hrvatskoj

Izuzetno učinkovit, klinički dokazan i potpuno prirodan preparat za mršavljenje izravno je s vrha svjetskog tržišta sada stigao i u hrvatske ljekarne.

Samo jedna kapsula Capsiplexa dnevno potiče organizam da počne trošiti više kalorija – jednako kao 25 minuta trčanja, 40 minuta bicikliranja ili 80 minuta hodanja.

Takav klinički dokazan učinak mršavljenja temeljen je isključivo na potpuno prirodnim sastojcima, a najvažniji je kapsikum, ekstrakt ljute papričice, dobro poznat po svojoj izuzetnoj sposobnosti da sagorijeva kalorije, podiže energiju i ubrzava metabolizam.

Capsiplex, za razliku od mnogih drugih preparata za mršavljenje, sagorijeva i masti i ugljikohidrate, dodatno pojačava proces termogeneze i smanjuje apetit, što kumulativno značajno utječe na smanjenje tjelesne težine.

U kombinaciji s vježbanjem, Capsiplex postaje još djelotvorniji – tijelo troši 12 puta više kalorija.

Capsiplex je vrlo brzo postao i jedan od najtraženijih preparata za mršavljenje zbog svoje medicinski potvrđene, inovativne, jedinstvene i prirodne formule koja osigurava sigurnu i zdravu distribuciju prave količine kapsikuma bez nadraživanja probavnog trakta.

Kao jedan od najdjelotvornijih preparata, ne samo za mršavljenje, već i održavanje tjelesne težine, Capsiplex je prigrlio i glamurozni Hollywood, a između ostalih, koriste ga i Brad Pitt, Jennifer Lopez i Angelina Jolie.

Capsiplex

Capsiplex: priroda zna kako isklesati tijelo – dostupan u hrvatskim ljekarnama.

Više informacija potražite na Capsiplex.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo