Linea Snella: Zdravi i vitki uz pomoć termodeke

Linea Snella

Ako muku mučite s gubitkom suvišnih kilograma i bojite se same pomisli na skorašnju blagdansku trpezu, vašim je mukama došao kraj! Centar Linea Snella preporučuje tretmane termodekom s infracrvenom svjetlošću kojima možete ukloniti štetne toksine iz organizma, poboljšati cirkulaciju i smanjiti svoj obujam!

Infracrvena svjetlost se pokazala kao jedna od najučinkovitijih i najsigurnijih znanstvenih načina gubitka kilograma i oblikovanja tijela. Ona aktiviraju stanice i stimuliraj metabolizam, jednako kao i mišiće, kosti i kožu, povisuje tjelesnu temperaturu i pospješuju cirkulaciju.

Termodeka je pasivna i izuzetno ugodna terapija koja traje 40 minuta, gdje se temperatura može regulirati između 30 i 60 stupnjeva. Djeluje na tri različita kanala i svaki kanal ima svoju temperaturu, ovisno o samoj korisnici i učinku koji želimo postići.

Termodeka općenito djeluje na: uklanjanje štetnih toksina iz organizma, pomaže pri cirkulaciji, poboljšava raspoloženje (što je od velike važnosti kod mršavljenja), odstranjuje štetne tvari iz organizma, jača imunološki sustav, smanjuje upalne procese, pomaže kod reumatskih bolesti...

Centar Linea Snella koristi termoaromaterapiju koja je individualni postupak. Riječ je o dvije arome - aromi za pojačano znojenje koja stimulira znojenje, a i samim time čišćenje cijelog organizma; te aromi za tonus. Ona intenzivira proces izmjene tvari, čisti kožu i potkožno masno tkivo te smanjuje tjelesnu težinu. Jača vezivno tkivo, poboljšava elastičnost i koži daje tonus. Aromatičnim uljima pospješuje se započeti proces smanjivanja tjelesne težine, uz istovremeno opuštanje i relaksaciju.

Ako vas je termodeka zainteresirala i želite ju isprobati, centar Linea Snella i Ordinacija.hr darovat će tri čitateljice tretmanima već sljedeći tjedan. Stoga nas pažljivo čitajte!

Želite li i vi učiniti nešto za sebe? Ispunite obrazac na web stranici Linee Snelle i naručite se na potpuno neobvezujući, besplatni pregled.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!