Hrana i recepti

Hrana i recepti

Nova suradnja Linea Snelle i Marije Husar!

Još uvijek niste odabrali mjesto za idealnu proslavu Dana zaljubljenih? Onda je pravo vrijeme da voljenu osobu iznenadite cjelovečernjim koncertom ljubavnih pjesama Marije Husar i njezinih gostiju.

Marija će na Dan zaljubljenih izvesti, u posebno obrađenim aranžmanima najljepše hrvatske balade i strane obrade. Naravno, bit će tu i pjesama grupe Divas.

Ideja cijele večeri je zaljubljenima, a i onima koji će to možda postati tu večer, osim emotivnog iskustva i senzualnog glazbenog događaja, ponuditi i lagane zalogajčiće slanih i slatkih delicija uz pjenušac i vino, atmosferu kluba s okruglim stolovima i scene na sredini dvorane.

k“Već dugo želim održati koncert na kojem ću otpjevati meni najdraže ljubavne pjesme. Posebno se veselim jer će mi se na sceni pridružiti jako dragi prijatelji i glazbenici. Bit će to posebna večer i za mene i za moju publiku. Veselim se našem druženju”, poručuje Marija Husar.

Linea Snella nastavlja suradnju s Marijom Husar

Poznata je pjevačica, zajedno sa sestorm Ivanom, nedavno postala zaštitno lice Linea Snelle. Stoga ovaj centar za mršavljenje i oblikovanje tijela sudjeluje u cjelovečernjem koncertu ljubavnih pjesama Marije Husar i njezinih gostiju kao jedan od sponzora. Tim povodom sve klijentice centra, i one koje će to tek postati, mogu po povoljnijim cijenama kupiti ulaznicu i to na sljedećim adresama:

            Linea Snella – Zagreb                                  Linea Snella – Zaprešić
            Draškovićeva 10                                            Bana Josipa Jelačića 51
            Mobitel: 091 40 88 002                                   Mobitel: 091 40 88 001
            e-mail: zagreb-centar@lineasnella.hr            e-mail: zapresic@lineasnella.com

Cijena ulaznice s uključenom večerom u slobodnoj prodaji iznosi 250 kn, a u centrima Linea Snella se mogu kupiti s popustom od 10 posto.

Cjelovečernji koncert ljubavnih pjesama Marije Husar i njezinih gostiju održat će se 14. veljače u posebno uređenoj dvorani Kornati zagrebačkog Hypo centra.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo