Hrana i recepti

Hrana i recepti

Oblikujte se zajedno uz pomoć Fir Slim hlačica i Dual Shapera!

Približava se Valentinovo, priuštite sebi i dragoj osobi poklon paket “Za nju i njega” koji nudi BCTV. Požurite jer akcija vrijedi samo do 14. veljače!

Fir Slim hlačice

Fir Slim hlačice su revolucionaran odjevni predmet koji vas oblikuje gdje je potrebno: poravnava trbuh, skriva jastučiće sala, oblikuje struk, smanjuje celulit, oblikuje bedra i podiže stražnjicu. Fir Slim hlačice su udoban odjevni predmet koji se može nositi svakodnevno ispod Vaše uobičajene odjeće. Mogu ih nositi i muškarci i žene, nemaju šavova te su potpuno neprimjetne ispod odjeće dok ih nosite.

Njihova je tkanina vrlo jaka i fleksibilna. Daje Vam maksimalnu potporu na područjima gdje je to najpotrebnije, i pravilno raspoređuje višak kilograma. Fir Slim hlačice imaju nevjerojatna svojstva – upijaju vlagu, djeluju antibakterijski i izrazito su ugodne za nošenje!

Fir Slim napravljen je od materijala koji je idealan spoj elastina i keramičkih nano čestica. Bio-keramičke čestice napravljene su od idealnog udjela keramike, silikona i aluminija, savršena formula koja topi tjelesnu masnoću. Odjenite hlačice i izgledajte sjajno! Materijal je čvrst, djelotvoran i potpuno bez kontraindikacija! Što ih više nosite, gubite više kilograma i centimetara.

Keramičke nano čestice su sigurne i bezopasne. Koriste se u medicini za razne implantacije. Keramičke čestice reflektiraju prirodno infracrveno zračenje i stvaraju FIR infracrvene zrake. Djeluju na tjelesnu temperaturu i sagorijevaju masnoće, a celulit nestaje! Fir Slim veličinu odaberete po konfekcijskoj veličini koju nosite. Čim odjenete Fir Slim, konfekcijski broj u trenu je smanjen za 2 veličine. Fir Slim hlačice su potpuno nevidljive ispod odjeće. I ne zaboravite, mogu ih nositi i žene i muškarci!

Dual Shaper – za savršene trbušnjake bez znojenja

Gymform Dual Shaper je drugačiji pojas za trbušnjake! Više se ne trebati znojiti i mučiti napornim vježbama i odlascima u teretanu. Uz Dual Shaper nema stresa! Jednostavno stavite pojas na sebe, pritisnite gumb i opustite se.

Dual Shaper radi na principu elektro-stimulacija mišića i vibracija. Uživat ćete u benefitima dvaju djelovanja u samo jednom pojasu za trbušnjake! Dual Shaperom postižete brze kontrakcije mišića i snažne površinske vibracije koje su dizajnirane za stimuliranje trbušnih mišića i uklanjanje viška masnih naslaga oko trbuha. Napokon ćete imati lijepo definirane trbušne mišiće kakve ste oduvijek htjeli.

Osim za trbušnjake, Dual Shaper se može koristiti i oko bedara za aktiviranje kvadricepsa ili leđa za uklanjanje boli i napetosti. Žene ga mogu nositi oko stražnjice radi učvršćivanja, zatezanja i podizanja. Možete ga imati na sebi kod kuće dok gledate TV, čitate u krevetu, na radnom mjestu ili dok se spremate za izlazak. Dual Shaper dolazi uz digitalnu konzolu s dva ekrana za upravljanje funkcijama. Dual Shaper nudi čak 155 različitih programa vježbanja: različiti programi elektro-stimulacije, svaki s 30 razina intenziteta i dva načina vibracija, svaki s pet razina intenziteta!

Ovo je savršen poklon za nju i njega. Razveselite sebe i dragu osobu ovim idealnim paketom s kojim će svi biti zadovoljni. Cijena kompleta je 449,99 kuna.

Poklon paket “Za nju i njega” uključuje:

  • Fir Slim hlačice koje vas u trenutku smanje za čak dvije konfekcijske veličine
  • Dual Shaper pojas za oblikovanje trbušnih mišića, uz koji dobijete traku za mjerenje i praktičnu putnu torbu
  • Vodič za oblikovanje trbušnih mišića i program pravilne prehrane

Ne zaboravite, dok vaš partner koristi Dual Shaper, vi možete odjenuti Fir Slim i izgledati sjajno. Paket je dostupan samo do 14. veljače 2014. godine i zato požurite!

Psssssttt… Ako nas nazovete i kažete kakav vam je bio prvi poljubac, nećete morati platiti troškove dostave!

Naručite paket na: 052 630 037 ili putem web shopa: www.celmar-media.hr

Nađite Cel.Mar.Mediu i na Facebooku.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo