Pressoterapija potiče izlučivanje nakupljene tekućine iz tijela!

linea snella, Pressoterapija

Nezdrava prehrana, povećani unos soli, dugotrajno stajanje i boravak u zagrijanom prostoru mogu pospješiti nakupljanje tekućine u organizmu!

Ako se i vi svakodnevno mučite sa spomenutim problemom, predlažemo da isprobate pressoterapiju odnosno mehaničku limfnu drenažu! Ona je naročito primjerena kod problema s nakupljanjem tekućine u tijelu te kod mekanog celulita.

lTerapijom se potiču funkcije limfnog sustava, pospješuje se uklanjanje (drenaža) nakupljene tekućine i drugih tvari (metabolita) iz tijela. Brojnim ciljanim programima možemo učinkovito ukloniti i poteškoće povezane s cirkulacijom.

Za poboljšanje stanja celulita preporučuje se kombinacija pressoterapije - mehaničke limfne drenaže s body wrappingom, a ako želimo intenzivno smanjiti opseg, često primjenjujemo i kombinaciju s ultrazvukom - kavitacijom.

Želite li i vi učiniti nešto za sebe? Ispunite obrazac na web stranici Linee Snelle i naručite se na potpuno neobvezujući, besplatni pregled.

Ukoliko pak želite okušati sreću i osvojiti besplatne tretmane pressoterapije, savjetujemo vam da redovito pratite web stranicu Ordinacija.hr. Centar Linea Snella već će idućeg tjedna nagraditi najvjernije čitatelje.

Centar Linea Snella nije mjesto na kojem se postižu samo odlični rezultati, nego i mjesto na kojem se rađaju predivne priče!

 

Linea Snella - Zagreb
Draškovićeva 10
Mobitel: 091 40 88 002
e-mail: zagreb-centar@lineasnella.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!