Pripremite tijelo za ljetne haljinice

prazan tanjur, dijeta, mrsavljenje, gladovanje

Svi se veselimo suncu i moru, ali i strepimo od upornih pogleda na plaži zbog viška kilograma koje smo nakupili tijekom hladnih dana. Dobra vijest je ta da imate još dosta vremena za velike i male promjene, sve što trebate je plan i nekoliko naših savjeta kako postići željenu liniju.

Plan za uspjeh

Kakav god da cilj imate, plan je najbitnio dio njegovog ostvarenja. Ako radite stvari spontano, bez ikakvog plana, vaša dijeta nikad neće završiti uspjehom. Zapišite što, kako i kada vježbate i držite se rasporeda.

Redovito vježbanje

Jednom kada ste odlučili skinuti kile do praznika, trebali biste dati sve od sebe i vježbati redovito. Za relativan uspjeh morate vježbati bar pet puta na tjedan. Imajte na umu koliko vam je vremena potrebno da biste postigli cilj, ne preskačite vježbe i svaku minutu aktivnosti iskoristite racionalno.

Iz hladnjaka bacite nezdrave namirnice

Ako uživate u raznolikoj prehrani sigurno znate da su neke od namirnica loše za zdravlje i liniju. Ako su vam na dohvat ruke, velike su šanse da ćete posegnuti za njima, zato prije nego krenete u akciju gubitka kilograma, riješite se svih nezdravih i nepotrebnih namirnica iz kuhinje!

Znate li da je potreban samo 21 dan kako bi se razvila navika? Zato ne odustajte i dajte vremena organizmu da usvoji nove zadatke.

A. A. 

 Prati nas na Viber Public Chatu!