Thermobike uklanja tvrdokorne masnoće od struka nadolje!

Thermobike

Thermobike je sprava slična biciklu na kojoj se provodi aktivna terapija za uklanjanje tvrdokornih masnoća s bokova, bedara i stražnjice. Kretanje pod infracrvenom svjetlošću poboljšava prokrvljenost i učinkovito pomaže kod uklanjanja celulita.

Odlična je dopuna Thermoslimu. Preporuča se i svima koji na poslu puno sjede jer presijeca ritam mirovanja i ponovo pospješuje cirkulaciju kroz donje dijelove tijela. Tijekom vježbe ugodno se smjestimo na ergonomski prilagođeno sjedalo koje rasterećuje kralježnicu i zglobove, a kombinacija toplog učinka infracrvene svjetlosti i intenzivnih vježbi doprinosi bržem sagorijevanju masnih naslaga.

kPonavljajuće kretnje i neprekinuto opterećenje istih mišićnih skupina krijepi mišićnu strukturu donjeg dijela tijela što doprinosi oblikovanju skladnijeg stasa. Obzirom da su tako u tijelu aktivirani najveći mišići, i to mišici stražnjice i bedara, vježba je puno učinkovitija jer veliki mišići za svoj rad trebaju više energije i masnih zaliha.

Želite li i vi učiniti nešto za sebe? Ispunite obrazac na web stranici Linee Snelle i naručite se na potpuno neobvezujući, besplatni pregled.

Ukoliko pak želite okušati sreću i osvojiti besplatne tretmane na Thermobikeu, savjetujemo vam da redovito pratite web stranicu Ordinacija.hr. Centar Linea Snella već će idućeg tjedna nagraditi najvjernije čitatelje.

Centar Linea Snella nije mjesto na kojem se postižu samo odlični rezultati, nego i mjesto na kojem se rađaju predivne priče!


Linea Snella - Zagreb
Draškovićeva 10
Mobitel: 091 40 88 002
e-mail: zagreb-centar@lineasnella.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!