Thermoslim - idealno rješenje za gubitak kilograma i centimetara!

linea snella, Thermoslim

Thermoslim je pobjednička kombinacija aktivnih terapija, koja radi djelovanja infracrvenog svjetla, kromoterapije, konstantne temperature od 37 °C i aktivno vođene vježbe omogućava izuzetne rezultate kod smanjenja kilograma i opsega na najkritičnijim točkama tijela (trbuh, bokovi, stražnjica, bedra).

kTijekom vježbanja u Thermoslimu možete napraviti više od 200 vježbi, što znači da možete aktivirati bilo koji mišić, a time vrlo ciljano uklanjate masnoće u dijelovima koji su vezani za taj mišić. To dovodi do vidnog smanjenja opsega, boljeg tonusa, elastičnije kože i bržeg metabolizma.

Zbog posebnih uvjeta (temperatura 37 °C i infracrvenih svjetala) vježbate samo 20 do 25 minuta, što znači veliku uštedu vremena ako se uzme u obzir činjenica da tijelo samo za zagrijavanje inače treba gotovo 30 minuta. Ovdje nema potrebe za zagrijavanjem jer infracrvena svjetla odmah griju duboko tkivo u tijelu.

U 20 do 25 minuta vježbanja u Thermoslimu tijelo potroši do 1.500 kcal, što je 3 do 4 puta više masnoća nego kod uobičajenog vježbanja. Za samo 4 tjedna izgubite pola do jedan konfekcijski broj odnosno čak 3-4 kg!

Vježbe se uvijek izvode u ležećem položaju, bez velikih opterećenja za leđa i zglobove. Tijekom vježbanja cijelo vrijeme vas prati terapeutkinja što omogućava kontrolu svake pojedine kretnje i pravilno izvođenje vježbi.  Tijekom terapije glava ostaje van zagrijanog prostora kako bi se omogućio nesmetan dovod kisika u tijelo. Fizička aktivnost u Thermoslimu najučinkovitija je zbog upotrebe posebnih utega za ruke i noge koji dodatno jačaju mišiće.

S infracrvenim svjetlom do lokaliziranog mršavljenja

k

Učinkovitost vježbanja u Thermoslimu pojačavaju infracrvena svjetla koja čak do 4 cm duboko griju tkivo. Kombinacija infracrvenih svjetala i aktivnog vježbanja jedini je prirodan, znanstveno dokazan način koji omogućava lokalizirano smanjenje potkožnih masnoća. Stanice se obnavljaju i regeneriraju se krvne i limfne žile što je temelj za poboljšanje prokrvljenosti, a time i uklanjanje celulita.

Želite li i vi učiniti nešto za sebe? Ispunite obrazac na web stranici Linee Snelle i naručite se na potpuno neobvezujući, besplatni pregled.

Centar Linea Snella nije mjesto na kojem se postižu samo odlični rezultati, nego i mjesto na kojem se rađaju predivne priče!


Linea Snella - Zagreb
Draškovićeva 10
Mobitel: 091 40 88 002
e-mail: zagreb-centar@lineasnella.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!