Ultrazvuk - kavitacija uklanja celulit i okorjele masne naslage!

Linea Snella, celulit, ultrazvuk-kavitacija

Ultrazvuk - kavitacija je najučinkovitija neinvazivna metoda za uklanjanje zahtjevnih stanja poput celulita te okorjelih i tvrdokornih masnih naslaga. Stoga je poznata i kao "prirodna liposukcija".

Samo u centrima Linea Snella sustav udružuje čak 4 različite terapije:

  • kKavitacijsku terapiju
  • Terapiju infracrvenim zrakama
  • Kromoterapiju
  • Vakuum - endermologiju

Time je dodatno proširen spektar djelovanja i omogućeno postizanje bržih, boljih i cjelovitijih učinaka! Ultrazvuk – kavitacijski sustav koji upotrebljava Linea Snella, u svijetu je na prvom mjestu među terapijama za uklanjanje celulita i suvišnih masnih naslaga obzirom da djeluje na frekvenciji od 400kHz. To omogućava izuzetnu učinkovitost i ujedno potpunu sigurnost.

Kako djeluje?

Ultrazvukom – kavitacijom djelujemo neposredno na masnu stanicu jer u dubini tkiva stvara vibracije koje omogućuju otvaranje stanica, nakon čega limfa pokupi otpadne tvari koje izluči masna stanica, a ti se urinom uklanjanju iz tijela. Mast iz otvorenih masnih stanica se u obliku triglicerida izlučuje u krvotok gdje se potroši kao izvor energije. Radi navedenog se preporučuje da se nakon završene terapije izvodi lagana tjelesna vježba.

Dakle, radi se o potpuno prirodnom biološkom procesu, koji se ubrzava kavitacijom. Djelovanje kavitacije može se usporediti s otvaranjem boce šampanjca. Ako čep polako uklonimo, plin će se polako izlučivati, a ako bocu prije otvaranja protresemo proces se ubrzava. Ultrazvuk – kavitacija uzrokuje takvo pospješeno izlučivanje masnoća.

kRezultati je vidljiv već nakon završene prve terapije - na celulitu i na opsegu!

Terapija ultrazvukom – kavitacijom potpuno je bezbolna. Čine je tri važne faze – otvaranje limfnih putova, UZ terapije i završne drenaže. Pozitivne promjene na mjestu na kojem smo provodili terapiju vidljive su već nakon prve terapije.

Ukoliko pak želite okušati sreću i osvojiti besplatne tretmane ultrazvukom – kavitacijom, savjetujemo vam da redovito pratite web stranicu Ordinacija.hr. Centar Linea Snella već će idućeg tjedna nagraditi najvjernije čitatelje.

Centar Linea Snella nije mjesto na kojem se postižu samo odlični rezultati, nego i mjesto na kojem se rađaju predivne priče!

 

Linea Snella - Zagreb
Draškovićeva 10
Mobitel: 091 40 88 002
e-mail: zagreb-centar@lineasnella.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!