Juhe obožavamo čak i ljeti! Još kad se pripreme od svježe ribe i najukusnijeg povrća, uživanju nema kraja!
Zato vam donosimo jednostavan i brz recept za riblju juhu koja će oduševiti sve ukućane.
Juha od mrkve štiti kožu od sunca – evo kako ju pripremiti
Sastojci:
- 500 g ribe (primjerice, oslića ili miješane ribe)
- 1 luk
- 1 mrkva
- malo celera
- 2 češnja češnjaka
- peršin
- sol
- papar
- maslinovo ulje
Pripremite kremastu juhu od celera
Priprema:
Na maslinovom ulju propirjajte sitno nasjeckani luk i češnjak. Ulijte oko litru vode te dodajte mrkvu i celer koji ste sitno narezali. Kada je povrće skoro kuhano dodajte ribu te kuhajte oko deset minuta. Začinite po želji i izvadite ribu koja je gotova kada se počne odvajati od kostiju. Očistite ribu i vratite natrag u juhu narezanu na manje komadiće.
Juha od luka koju ćete obožavati!
Ordinacija.hr
Foto: Shutterstock