Hrana i recepti

Hrana i recepti

Uživajte u pašteti od Mardešić tune!

Veliki petak je za sve kršćane dan strogog posta. Ako ove godine za bezmesni objed želite pripremiti nešto novo i drugačije – predlažemo da isprobate paštetu od Mardešić tune!

l

Potrebni sastojci

125 g prvoklasne Mardešić tune
1 vrećica light majoneze
rajčica izrezana na komadiće
1 vrećica parmezana
limun

Priprema

Iscijedite tunu, istresite ju u posudicu u kojoj ćete napraviti paštetu.

Dobro ju usitnite, dodajte majonezu, parmezan i malo limunovog soka.
Sve pomiješajte i pustite da se ohladiti u frižideru.

Mardešić tuna – izvor omega-3 masnih kiselina

Tuna se u Mardešiću pažljivo selekcionira, kako bi se kupcima ponudio isključivo visokokvalitetni proizvod. U ponudi su fileti tune u ulju i vodi te komadi tune s povrćem. Tuna predstavlja najbogatiji izvor omega-3 masnih kiselina koje gode zdravlju srca, smanjujući  trigliceride.

Mardešić kvaliteta

Tvornica Mardešić postoji od 1905. godine, a s proizvodnjom ribe započinje 1907. godine. Obzirom da je locirana na Dugom otoku, u mjestu Sali, više od 100 godina
ona predstavlja izvor prihoda za lokalno stanovništvo kao i okolnih
otoka. Danas se tvrtka Mardešić bavi proizvodnjom ribljih prerađevina
na bazi srdele, inćuna, tune i skuše. U svojoj se bogatoj povijesti
tvrtka stalno proširivala i usklađivala proizvodne procese s
dostignućima u preradi ribe, ali uz poštivanje tradicije i polaganje
pažnje na svježinu i porijeklo pripremljene ribe.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo