Hrana i recepti

Hrana i recepti

Zdrava i ukusna poslastica bez dodanog šećera i glutena – istina ili mit?

Pojedinačno pakirani Grana bezglutenski keksi sadrže voće i žitarice te nemaju praznih kalorija

Poželjeli ste medene energetske voćne keksiće koji slijede vaše zdrave navike? Voljeli biste da sadrže samo prirodno prisutne šećere, da nemaju gluten i druge antinutrijente, ali da su istodobno ukusni i svježi? Htjeli biste da sadrže datulje, višnje, smokve, šljive? Također biste ih voljeli sa sobom ponijeti u torbici dok šetate parkom, trčite na sastanak ili žurite na avion?

Imamo odličnu vijest za vas! Oni postoje! I zovu se Grana bezglutenski medeni keksi od datulja sa voćnim punjenjem. Praktični su jer su pakirani pojedinačno – svaka energetska bombica zasebno – pa su prikladni za konzumaciju bilo gdje i u bilo kojoj prilici.

U situaciji kada ne možete pojesti svježe pripremljeni međuobrok važno je izabrati dovoljno dobru i kvalitetnu alternativu, osvježiti se nutritivno raznovrsnim rješenjem i ne posezati za praznim kalorijama. Grana medeni keksi nude upravo takvu opciju, s obzirom na to da je polovica sastojaka voće, a druga polovica sadrži pomno birane bezglutenske žitarice i pseudožitarice. Odlična su opcija za užinu ili brži obrok.

U vremenima kada imamo ograničene resurse koji se odnose na budžet, vrijeme provedeno na istraživanje različitih tržišnih opcija te vremenski kapacitet donošenja odluke važno je dobiti kvalitetnu informaciju koja nam govori što i po kojoj cijeni kupujemo.

Grana bezglutenski medeni keksi su inovativni proizvod na tržištu i naš favorit u svijetu slatkog! Nadam se da će biti i vaš.

PROMO ČLANAK

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo