Zdravlje

Zdravlje

Veljača, mjesec otvorenih vrata u Synlabu

Vrata poliklinike Synlab Hrvatska bit će otvorena cijelu veljaču za sva vaša pitanja. S punim povjerenjem se obratite stručnom timu u zagrebačkim podružnicama na Bukovčevom trgu 4 i u Petrovaradinskoj 1 te na velikogoričkoj lokaciji – Zagrebačka 68.

Synlab Hrvatska prvi je privatni medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij u Hrvatskoj, osnovan 1995. godine. Ovaj centar vrhunske medicinsko-biokemijske dijagnostike pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i mikrobiologije na tri lokacije (dvije u Zagrebu i jednoj u Velikoj Gorici).

Ljubazno i stručno osoblje uvijek je spremno prilagoditi se svim potrebama pacijenata, educirati ih i uključiti kako bi s punim razumijevanjem demistificirali složeni postupak dijagnostike. Posebna pažnja posvećuje se najosjetljivijima, naročito djeci i starijima. Riječ je o laboratoriju koji je u potpunosti pripravan udovoljiti potrebama i zahtjevima svih pacijenata, liječnika, veterinara, poliklinika i ostalih zdravstvenih ustanova bez obzira na vrstu i veličinu. Dokaz tome je činjenica kako je Synlab Hrvatska 2010. godine akreditiran sukladno međunarodnim normama HRN EN ISO 15189. Osim izravne suradnje s privatnim pacijentima, Synlab pruža laboratorijske usluge brojnim poliklinikama i specijalističkim privatnim ordinacijama humane i veterinarske medicine diljem cijele Hrvatske.

Synlab

Poklon za sve pacijente u veljači

S obzirom na to da je uvijek pacijent u fokusu, stručni tim poliklinike Synlab Hrvatska vas poziva na Mjesec otvorenih vrata tijekom veljače. S punim povjerenjem se obratite timovima u zagrebačkim podružnicama na Bukovčevom trgu 4 i u Petrovaradinskoj 1 te na velikogoričkoj lokaciji – Zagrebačka 68, kontaktirajte ih putem internetske stranice Synlab.hr ili Facebooka… jer zdravlje je dragocjeno! Tom prigodom svi pacijenti Synlaba Hrvatska dobit će na dar deset posto popusta* na sljedeće pretrage, neovisno o načinu plaćanja:

  • hormoni štitnjače (TSH,Ft3, Ft4) – redovna cijena 195 kuna, no s popustom 175 kuna
  • KKS + lipidogram – redovna cijena 130 kuna, no s popustom 117 kuna
  • intolerancija na hranu fit 181 namirnica + nutricionističko savjetovanje – redovna cijena 1940 kuna, no s popustom 1746 kuna.

 *popusti se ne zbrajaju.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo