Kolumnisti i blogeri

Savjeti, mišljenja i osvrti naših autora

Krunoslav Pužar, dr. med. vet.

Kolumna

Piše kolumnu: Vet chat

Postavite pitanje

O autoru

Krunoslav Pužar stječe diplomu Veterinarskog fakulteta u Zagrebu 2008. godine (diplomirao na Zavodu za farmakologiju i toksikologiju). Po odrađenom stažu polaže stručni ispit i stječe licencu za rad u struci. Upisuje poslijediplomski specijalistički studij "Mikrobiologija i epizootiologija" pri Zavodu za mikrobiologiju i zarazne bolesti s klinikom Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 2011. godine.

Dodatno usavršavanje ostvaruje na Institutu za management, gdje 2012. godine stječe stručni naziv voditelja prodaje, a 2015. godine postaje ovlašteni veterinar.

Radno iskustvo je stekao volontirajući u Veterinarskoj stanici Slunj i Veterinarskoj stanici Dugo Selo, a u Veterinarskoj stanici Vrbovec je odradio vježbenički staž; pet je godina radio u tvrtci Arnika Veterina d.o.o. kao veterinar u promociji veterinarskih proizvoda (implementacija marketinških aktivnosti, surađivanje u poslovima regulative i tehničke kvalitete proizvoda te prodajnih aktivnosti, uvođenje novih proizvoda na tržište, ispitivanje tržišta lijekova), a godinu i pol je djelovao kao veterinarski menadžer tvrtke DDL Zagreb d.o.o. U lipnju 2015. godine s kolegicom Irinom Kovačević, dr. med. vet., univ. mag. spec., otvara specijalističku veterinarsku praksu za male životinje @ Vet u Zagrebu.

Član je Hrvatske veterinarske komore i Hrvatskog veterinarskog društva. Osobni interes nalazi u dijagnostici i liječenju parazitarnih bolesti i prehrani kućnih ljubimaca. Učestalo sudjeluje u brojnim međunarodnim i domaćim kongresima i seminarima vezanim uz polje interesa. Njegov je najbolji četveronožni prijatelj (član obitelji) dugodlaki jazavčar Zen.

@ Vet tim:

Krunoslav Pužar, dr. med. vet., Irina Kovačević, dr. med. vet., univ. spec. mag., Christina Glogač, vet. tehničar

Crnojezerska 18, 10 090 Zagreb
TEL: 01/5516-465
E-MAIL: vet.praksa@gmail.com
FB: At Vet

Tekstovi autora