Psiha

Psiha

Billie Eilish, Ed Sheeran, Keira Knightley… Zvijezde otkrivaju najgore COVID simptome s kojima su se borili

shutterstock

Billie Eilish, Benedict Cumberbatch i Keira Knightley su među onima koji su bolest dobili i borili se s neugodnim simptomima.

Pandemija uzrokovana koronavirusom je pokorila svijet, nitko nije siguran, pa tako niti najpoznatija lica svijeta. Ipak je pomalo šokantno slušati njihove priče o borbi s bolešću. 

U nastavku donosimo 7 priča poznatih osoba i njihovoj borbi s COVID-om. 

Billie Eilish je bila bolesna puna dva mjeseca

Ova popularna pjevačica je u gostovanju u emisiji kod Howarda Sterna otkrila kako je test pokazao da je pozitivna u kolovozu, a nakon toga je bila bolesna 2 mjeseca. “Nisam umrla i niti se činilo da će biti tako, ali to ne poništava činjenicu koliko sam se loše osjećala. Bilo je stvarno užasno. Želim biti jasna i reći da je to radi cjepiva – zbog njega sam dobro. Mislim da bih umrla da se nisam cijepila koliko mi je bilo loše”, dodaje. 

Keira Knightley se osjećala jako loše  

Ova je poznata glumica izjavila da se osjećala otprilike kao smeće kada je imala infekciju, otkrila je u gostovanju u jednoj emisiji. Njen suprug, James Righton, nije imao nikakve simptome, a glumica kaže da se hvali kako je to posljedica navike plivanja u hladnoj vodi. 

Prije okupljanja tijekom blagdana trebali bi napraviti jednu stvar – čak i ako ste cijepljeni

Ed Sheeran je morao odgoditi važan nastup 

Još u listopadu ovaj je poznati pjevač morao otkazati nastup u emisiji Saturday Night Live te javio putem društvenih mreža taj dan svojim fanovima kako je test dao pozitivan rezultat i da mora u izolaciju te da će sve nastupe i intervjue obavljati iz svoje kuće. 

Jason Momoa je bolest dobio nakon premijere filma Dune

Na samoj premijeri novog filma Dune, Momoa je otkrio: “Razbolio sam se na samoj premijeri, bilo je na njoj puno ljudi pa sam se morao s puno njih i pozdraviti. No tko zna kako sam bolest dobio. “U svakom slučaju sam danas dobro i hvala svima što o meni brinu.”

Khloe Kardashian je bila u karanteni 

“Na sreću sam se cijepila i bit ću ok, a do daljnjeg smo u karanteni”, napisala je ova starleta prošlog mjeseca. 

Amanda Seyfried je imala težak slučaj COVID-a

Amanda Seyfried se prisjestila u jednoj emisiji kako se bolest preklopila s dodjelom Oscara. “Isključila sam mobitel večer prije jer sam željela da, ako će mi već netko javiti da sam dobila Oscar ili ne, to bude moja majka. No spavala sam cijelo vrijeme jer sam imala malo ozbiljnije simptome i mogu reći da je to jedno od najgorih iskustava u mom životu. 

Rak želuca, krvni ugrušci, bolesti srca… Krvna grupa otkriva kojim ste bolestima podložniji

Benedict Cumberbatch je ostao bez mirisa i okusa 

Glumac danas ne pije kavu niti koristi bilo kakve stimulanse kako bi dozvolio organizmu da se oporavi.

 “COVID sam dobio prije mjesec dana, dva put sam cijepljen, ali se dogodilo. Mislim da imunitet slabi nakon 6 mjeseci i treba se cijepiti ponovo. Mene je mučila visoka temperatura 5 dana, izgubio sam miris i okus i tek mi se sad polako vraćaju. 

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo