Psiha

Psiha

Indira Levak otkriva kako je sačuvala svoje mentalno zdravlje i zašto se danas osjeća bolje nego ikada

Svima je dobro poznata zarazna energija kojom zrači naša poznata pjevačica Indira Levak. Otkrila nam je što sve poduzima u svrhu očuvanja zdravlja, energije, dobre kože i vitalnosti

Vaša snažna i pozitivna energija uvijek je zarazna. Koji su neki od vaših savjeta za osjećaj samopouzdanja i snage?

Svaka žene mora voljeti sebe kako bi zračila. Dok smo mlade pune smo nesigurnosti na koje sada gledam sa simpatijom jer sve me je to formiralo u ženu koja sam danas. Nikada se nisam bolje osjećala u svojoj koži, svjesna svih svojih vrlina, ali i mana koje sam prigrlila.

Koliko pažnje posvećujete fizičkoj aktivnosti?

Kako bih održavala kondiciju koja mi je jako bitna zbog mog tempa života i čestih koncerata, redovito vježbam. Napravim trening i moj dan može početi. Naravno, ima i perioda kada se malo ulijenim i preskočim nekoliko treninga, ali to je normalno. Nisam robot i ne robujem rutinom. I šetnja s psom je odličan način da pokrenete organizam, a boravak u prirodi godi umu i tijelu.

Koji self-care ritual ne preskačete niti jedan dan?

Čišćenje lica i nanošenje hranjive kreme. To nikada ne preskačem jer sam često pod teškom, scenskom šminkom i koža treba njegu. Zato sam i redovita u poliklinici Bagatin na Med Visage tretmanima koji daju savršene rezultate.

Omiljena lovkinja otkrila zdrave navike: Voli saune, palačinke peče na maslinovom ulju, a bez doručka ne može

Kako izgleda vaša prehrana? Imaju li neke namirnice posebno mjesto na vašem meniju u svrhu očuvanja zdravlja, energije, dobre kože, vitalnosti?

Jedem puno sirovog povrća, jako je bitno unositi neobrađene namirnice koje su pune vitamina i minerala. No ja sam i grešnica kada je u pitanju hrana, haha, volim mesne prerađevine kojima teško odolim, a ne bi ih trebalo često konzumirati. Ali, kakav bi to dosadan život bio bez malo ugađanja?!

Za što u vašem životu nema mjesta kako biste sačuvali mentalno zdravlje?

Nema mjesta za negativne ljude i one koji vam sišu energiju. To naučiš s godinama kako se maknuti i birati svoj krug ljudi s kojima je uvijek dan radostan i završava sa smijehom koji liječi dušu.

Karmela Vukov-Colić ima genijalan recept za borbu protiv sivila i malodušnosti – isprobajte

Ana Herceg

Foto: Roberto Uzelac

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo