Psiha

Psiha

Martina Vrbos nije bila ljubiteljica vježbanja, a sada ne može zamisliti dan bez ovog neobičnog treninga

Foto: Ljubica Samardžić

Iznimno talentirana, snažnog vokala i uvijek svoja, upravo to su opisi po kojima domaća javnost pamti Martinu Vrbos. Nakon pet godina ponovno se vratila s prekrasnom baladom 
„S tobom je sve“

1. Trening

Nisam bila ljubiteljica,a sada mi je navika. Svako jutro odlazim na kangoo jumps. To je nešto što me jednostavno razbudi i nakon takvog oblika treninga budem kao nova, a i linija mi je bolja nego ikad.

2. Njega lica i tijela

Lice i tijelo njegujem ujutro i navečer i tome zaista pridajem dosta pažnje. Koža mi je suha i iziskuje konkretnu njegu. Jako volim Biologique Recherche.

3. Šminkanje

Znam da šminkanje možda ne spada u zdravu naviku, ali čini da izgledam svježe i odmorno. To je navika koju ujutro jednostavno ne preskačem. Svi koji me poznaju znaju da je to tako. Što hidratantniji i laganiji puder i lijepa nijansa ruža za usne i spremna sam za sve obaveze tijekom dana.

Ana Rucner ima jednu neobičnu naviku: Za taj luksuz treba mi 20 minuta dnevno i nije bitno gdje sam

4. Klavir

Stvaranje i sviranje moja je posebna strast. Navečer, kada djeca zaspu, kreće vrijeme za mene i moje pjesme. To je ono što me opušta i u čemu uživam.

5. Jutarnji razgovori s mamom

Često jutro započnem telefonskim razgovorom s mamom. Paralelno nešto pospremam ili kuham, to mi je jedna od najdražih navika.

6. Šetnje i priroda

Suprug, djeca i ja, bicikli, romobili, priroda… to su naši vikendi. Kvalitetno vrijeme je zdrava navika koju na propuštamo.

7. Filmovi

Volim u miru pogledati dobar film, dva puta tjedno mi je neka norma. Inače sam vrlo intenzivna žena, ako se tako mogu izraziti. Filmovi su mi poput nekog bijega od stvarnosti i tada se baš odmorim.

8. Celer

Svako jutro pijem sok od celera. Imala sam problema s digestivnim traktom i prijateljica Mirela rekla mi je da počnem s celerom ujutro. Nije najukusniji na svijetu, ali osjećam se toliko bolje da je to teško opisati. To mi je postala navika koju ne zanemarujem.

9. Suprug

Suprug i ja se volimo barem jednom mjesečno počastiti odlaskom u spa. To je vrijeme za nas i beskonačno ga cijenim. Uživamo, razgovaramo, popijemo čaj. Mislim da su to vrlo posebni i potrebni trenuci. Zdrava i dvosmjerna komunikacija. A i otići ponekad nekamo bez djece, to je posebna nagrada, shvatit će svi koji imaju male klince.

Popularni Jamie Oliver smršavio 12 kilograma zahvaljujući jednoj promjeni u prehrani

10. Zahvalnost

Pokušavam ne zaboraviti biti zahvalna na svemu što imam. Zdravu obitelj, prekrasne prijatelje i suradnike. Volim zahvaliti Bogu na tome. Važne sitnice život čine potpunim. Od jutarnje kave pa sve do dječje slikovnice za laku noć. Makar zvuči kao klišej, to je zaista istina. Mislim da često zaboravljamo na zahvalnost i značenje te riječi.

Foto: Ljubica Samardžić

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo